Do 10tys

12 Mar 2011, 22:30

No to żeś narzucił rocznik za takie pieniądze , ogólnie to nie wiem czy coś odpowiedniego znajdziesz , a co do zamka z pilota każdy elektromechanik taki bajer może zrobić (tylko w centralnych zamkach) , ja bym na twoim miejscu zniżył skale co do rocznika , a znajdziesz wiele aut ciekawych i przyzwoitych np:
-Mazda 323 VI (323F III) 115km benzyna
-Seat Toledo I 110km diesel (jest tu mankament z korozją)
-Audi A4 B5 auto ogólnie dobre , tylko zawieszenie aluminiowe jest słabe na polskie drogi, ale skoro będziesz jeździł po mieście to powinny długo wytrzymać.

A co do twojego postu to za 2-3 lata na pewno znajdziesz auto z 2001 i z dobrym wyposażeniem.
glodian
Nowicjusz

Miejscowość: ZDaleka

12 Mar 2011, 22:41

Wymagania + rocznik + budżet = ZONK
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

12 Mar 2011, 23:25

Tak jak mowilem to nie ja ustalalem.. te wymagania sa narzucone odgornie... ale dobra dzieki za pomoc;) coś sie znajdzie...
pop1
Początkujący

Miejscowość: nikad

13 Mar 2011, 08:35

Znajdzie sie znajdzie ale skarbonka bez dna :wink:
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...