Szukam dla siebie auta w przedziale cenowym max 15 tys. Ważne aby auto miało dość miejsca abym sie pomieścił ( 1956 cm wzrostu ) oraz dużo nie paliło bo rocznie robię ok 35-40 tys km Aktualnie jeżdżę Xsarą Picasso 2.0 HDi i komfort jazdy oraz ilość miejsca w środku bardzo mi odpowiada jednak ją chcę sprzedać i kupić coś nowszego. Interesowałby mnie rocznik od 2005 w górę.
Co powiecie o Citroenie C4 ( z silniekiem 1,6 HDi ) ? Nie miałem okazji siedzieć w nim ale wydaję się że miejsca ma sporo
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Audi SQ5 TDI exclusive concept Audi SQ5 TDI, dzięki mocy 230 kW (313 KM), staje się najwytworniejszym modelem serii Q5 i równocześnie pierwszym w historii Audi modelem S z silnikiem diesla. Tę nową serię quattro GmbH cechuje nie tylko dynamika. ...
Nie siedziałem w C4 ale mogę się wypowiedzieć na temat Focusa II (masz jednak trochę za mało $). W Focusie z przodu jest przestronnie, można znaleźć wygodną pozycję za kierownicą. Z tyłu, przy twoim wzroście będzie kiepsko. Ale to w końcu tylko kompakt
Ja siedziałem, dla mnie miejsca jest ok. Silnik 1.6 hdi, bardzo fajnie jedzie, do tego dużo nie pali. Tylko za tę kwotę to ja nie widzę tego samochodu(citoren c4). Z początku produkcji( z 2004r) na zachodzie to koszt między 16-18 tys. Do tego opłaty i zarobek handlarza i już jest lekko ponad 20 tys za 2004r. Można coś poszukać z krajówek no ale do 15 tys to ja ciężko to widze.
Może warto zostać przy minivanach? Np Renault Scenic I po lifcie ? Drugą generację też można znaleźć w tej kwocie, ale szczerze mówiąc średnio to widzę
Mazda 6 to padlina (korozja). Za 15k nie warto napalać się na mk II, lepiej poszukać miodnej mk I. A Honda Civic VII? Jeśli tylko nie będzie przeszkadzał Ci ten tunel z dźwignią zmiany biegów...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.