chodzi mi o auto do 20tys i :
-nie starsze niz 1999r.
-max spalanie w miescie 10l obojetnie diesel or benzyna
-do 2l pojemnosci
-moc min. 110KM
-z wmiare nowoczesnym wnetrzem
-koszty napraw w przyzwoitej cenie
-NIE FRANCUSKIE
turbojajko napisał(a):bo mondeo to generalnie nizsza trwalosc niz passat wiec moze miec 120 tys i byc zajezdzony
ja zrobiłem ponad 300000 i wtedy był zajeżdżony.
Przy 120 tyś (zakładając że nie jest kręcony) jest w kwiecie wieku takie mondeo.
Poza tym Passat może być bardziej zajechany i mimo wszystko dalej droższy.
Prawidłowe ułożenie dłoni na kierownicy Aż 30% polskich kierowców przyznaje, że w czasie jazdy trzyma kierownicę tylko jedną ręką – wynika z ankiety zorganizowanej we współpracy Szkoły Jazdy Renault i serwisu Motoryzacja w portalu Interia.pl(1572 ...
Tuningowany Lexus LC 500 na SEMA Show w Las Vegas Wyścigowa wersja Lexusa LC 500 powstała na bazie prototypu. Auto zadebiutowało wczoraj na targach Specialty Equipment Market Association w Las Vegas. Ma nadwozie o zoptymalizowanej aerodynamice, sportowe zawieszenie, hamulce, ...
Najciekawszą propozycją będzie BMW e46. Może do tej kwoty trudno będzie znaleźć coś sensownego ale żaden inny samochód spełniający te kryteria nie da ci tyle radości z jazdy
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ewentualnie jak chcesz sie pokazać możesz celować w Rovera 75
[link do oferty na Allegro wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.