Witajcie
![Wink ;)]()
Jako nowy użytkownik forum, zawitałem tu mając nadzieje że starsi wyjadacze pomogą mi w owym temacie
![Wink ;)]()
Z góry dziekuje za wszelką pomoc.
Może przedstawie co preferuje i poprosiłbym Was o doradzenie modeli wraz z wersją silnika pasującego do moich oczekiwań
![Wink ;)]()
*25tys - Nie wiele więcej również mogę udźwignąć
![Uśmiechnięty :)]()
*Benzyna/Gaz - byle sie taniej jeździło, zawsze kilka groszy w kieszeni. Wbudowany czy nie, zawsze sekwencję można zapodać w razie braku, byle nie gryzł się z silnikiem.
*4/5 drzwi - 2/3 są bardziej sportowe jednak o komfort dostępu na tyły bardziej mnie interesuje
*Tani - w miare oczywiście. Nie można mieć wszystkiego, jednak żeby mnie całkiem nie zeżarły koszty to byłbym wdzięczny mojemu przyszłemu autku.
*Silnik - Myslałem nad max 2.0 z powodu obecnosci gazu który jak mi się wydaje, troszkę zmula silnik. Nie potrzebuje [wulgar], jednak żeby nie zamulać
![Wink ;)]()
Chociaż nawet przy lekkich autkach jak Ibiza, silnik 1.6 chyba będzie wystarczający?
Myślałem nad owym Seatem Ibizą w nowszych budach, jednak nie wiem o nich wiele.
Audi A3(nowsze budy,4/5), A4 (nowsze budy), A6 równiez mnie zainteresowały, jednak jak możecie podajcie swoje typy aut pasujące do opisu wyżej.
Dziękuje serdecznie i czekam na odpowiedzi
![Uśmiechnięty :)]()