Zdecydowanie lepsze będzie e39, na którym jest oparte, bo: - jest tańsze - kupisz w świetnym stanie - tańsza eksploatacja (części) - więcej miejsca w środku
Nowe modele Mitsubishi eK Wagon i eK Custom Firmy Mitsubishi Motors Corporation i Nissan Motor Co., Ltd. ogłosiły nazwy i zaprezentowały sylwetki nowych, wspólnie opracowanych samochodów segmentu mini przeznaczonych wyłącznie na rynek japoński. Sprzedaż ...
Peugeot RIFTER 4x4 concept - podróże po bezkresnych przestrzeniach PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT to samochód zaprojektowany z myślą o podróżach po bezkresnych przestrzeniach. Wyróżnia się przykuwającą wzrok, wyrazistą stylistyką. Wyposażony w napęd na cztery koła, specjalne ...
a tak na boku, wiem że się wkurzacie ale zrozumcie też mnie, zbieram info o róźnych autach które mi się podobają, później będę szukał po ogłoszeniach i konkretnych forach marek i modeli
Na autostradzie jadąc 90km/h za tirem to na pewno zejdzie poniżej 10l. Tylko kto tak jeździ 220-konnym autem... 20l w mieście to może spalić Volvo S80 2.8 BiTurbo albo jakaś V8 od BMW-Mercedesa, ale to też w korkach albo z gazem w podłodze oď świateł do świateł.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.