Zdecydowanie lepsze będzie e39, na którym jest oparte, bo: - jest tańsze - kupisz w świetnym stanie - tańsza eksploatacja (części) - więcej miejsca w środku
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Czy obwodnice miast powinny być płatne? Czy płacenie za obwodnicę stawia pod znakiem zapytania sens jej istnienia? Przecież obwodnica ma za zadanie odciążenia centrum miasta. W przypadku jak będzie płatna to czy kierowcy nie wybiorą jednak przejazdu przez centrum.
a tak na boku, wiem że się wkurzacie ale zrozumcie też mnie, zbieram info o róźnych autach które mi się podobają, później będę szukał po ogłoszeniach i konkretnych forach marek i modeli
Na autostradzie jadąc 90km/h za tirem to na pewno zejdzie poniżej 10l. Tylko kto tak jeździ 220-konnym autem... 20l w mieście to może spalić Volvo S80 2.8 BiTurbo albo jakaś V8 od BMW-Mercedesa, ale to też w korkach albo z gazem w podłodze oď świateł do świateł.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.