REKLAMA
witam. potrzebuje kupic samochod do w miare taniej jazdy. chce najlepiej jakiegos sedana z nie zaduzym silnikiem benz + lpg. najbardziej sie zastanawialem nad mercem 190 i bmw e30. merca troche poogladalem i sobie darowalem bo wydaje mi sie, ze dosctac jakies czesci do tego byloby ciezko. e30 jest duzo wiecej wiec i z czesciami jest raczej latwiej, no ale jak juz goladalem e30, to wkoncu przezucilem sie na e36, bo teraz raczej e36 byla by latwiejsza w utrzymaniu, a ceny dobrych e30 juz przewyzszaja e36 no ale idac dalej ... wiem ze e36 za ta kase nie kupie nic dobrego. z jednej strony, wcale nic takiego nie wymagam, ma jezdzic, ma byc w miare komfortowe, nie musi byc w super stanie. no ale jednak tez nie chcialbym zeby wszystko co tylko mozliwe bylo zepsute, i zeby non stop cos trzeba bylo do auta dokladac zeby tylko jezdzilo.
po moim opisie mysle ze mozna sie domyslic o jakie auto mi chodzi a wiec moze zaproponujecie jakies auto ktore moglo by mnie zainteresowac, albo wyrzaicie swoje zdanie na temat aut ktorymi sie do tej pory interesowalem