Dobra kamerka dzień/noc do 1000zł

04 Wrz 2018, 14:00

Witam wszystkich serdecznie :piwo:
W gąszczu różniastych modeli można się delikatnie zagubić, a niechciałbym kupić nic nie wartego bubla, stąd pytanie do Was....
Jaka kamerka jest godna polecenia? Zależy mi na jak najlepszej jakości nagrań zarówno w dzień, jak i w nocy, aktualnie jeżdżę z navitel R1000, jednak jakość obrazu tyłu nie urywa :cry:
Przejrzałem również dziesiątki nagrań z mojego aktualnego faworyta mivue 792, jednak i w tym przypadku jakość obrazu jest średnia, minimalnie lepsza aniżeli w navitelu który mam, więc uznałem że nie warto wydawać kilkuset złotych na mivue... Jest coś lepszego? Coś co po jeździe i odpaleniu materiałów na kompie wywoła efekt WOW? :naughty:
Budżet jaki chcę przeznaczyć to 1000zł, ale jeśli znajdzie się coś naprawdę fajnego, mogę trochę podnieść limit :lol:
Byłbym wdzięczny za pomoc...
Pozdrawiam
przemekgda86
Obserwowany

04 Wrz 2018, 14:56

To ma być kamera na przód i tył? Tu zawsze tył będzie miał gorszą jakość nagrania przynajmniej tak są robione zestawy do takiego nagrywania.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

04 Wrz 2018, 15:17

Tył nie ma większego znaczenia, docelowo i tak na tylnej szybie wyląduje obecny r1000, myślę że żadna kamera wspomagająca z zestawu nie da takiej jakości obrazu...
przemekgda86
Obserwowany

10 Wrz 2018, 21:56

Zobacz na recenzję https://www.tabletowo.pl/2018/08/26/rejestrator-viofo-a129-duo-recenzja-test/
SeatFan
Nowicjusz

16 Wrz 2018, 17:23

Sprawdź sobie jeszcze Mikavi PQ3. Masz tam od razu filmy bez kompresji. Wypad lepiej do Mio, większy kąt widzenia, lepsza rozdzielczość, tańsza.
Funriel
Początkujący

Prawo jazdy: 17 07 1970
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: VW Golf IV
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Octavia - sukces marki ostatniego dwudziestolecia
    Octavia jest podstawą powodzenia SKODY. Model ten przyniósł sukces marce w ciągu ostatniego dwudziestolecia. W 2012 roku auto zostało uznane za bestseller SKODY, stanowiąc aż 44 proc. jej światowych dostaw. SKODA Octavia ...