Ja ostatnio skorzystałam z nowoczesnej myjni parowej. Mówię WAm rewelacja. Przyjechali do mnie pod dom. Samochodzik po myciu od razu był suchutki i czyściutki. Z nawoskowaniem zapłaciłam tylko 30 zł. Rewelacyjna mobilna myjnia. Polecam wszystkim. Mobil System.
Zielona myjnia ul.Marii Konopnickiej 28 (dawny hotel forum) poziom -1 Powołaj sie na forumsamochodowe.pl dostaniesz dobra cene za komplet rezerwacja 535936343
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Czy samochody hybrydowe boją się mrozu? Brytyjska Toyota przez 24 godziny mroziła crossovera Toyota C-HR Hybrid w temperaturze -20 stopni, systematycznie polewając go wodą. W efekcie samochód pokrył się grubą warstwą lodu. Mimo to hybrydowy crossover bez ...
Polecam firmę Ecomyjnia. Jako nieliczni stosują innowacyjną metodę parową do tapicerek, dzięki której szybko wysychają. Ponadto metoda ta niweluje niechciany zapach w samochodzie. Mają przystępne ceny dla każdej kieszeni
Podbijam wątek a propos myjni w Krakowie. Korzystaliście z myjni parowej w Krakowie na ul. Kościuszki 47? To Ecomyjnia? Podobno mają jakąs innowacyjną metodę prania tapicerki i autko jest gotowe po3-4 godzinkach. Znacie to miejsce ?
Faktycznie kiedyś oddałem autko do czyszczenia do "Eco myjnia". Jak dla mnie firma na wysokim poziomie. Szybko wyczyścili mi tapicerke i pozbyli się okropnego zapachu po psie i papierosach także polecam
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.