18 Cze 2013, 22:44
czytam i przeglądam forum, także mój temat, bo chciałem w miarę sensownych odpowiedzi, nie kpin. Jednak jak widać macie dość mocno zarysowany typ człowieka który jeździ bmw (może to wy parę lat wstecz?). Potrzebuje auta do jeżdżenia do pracy, imprezy mi raczej nie w głowie (może prócz jakiś domówek albo spotkania z paroma dobrymi znajomymi). Przeszukałem i poczytałem dość dużo artykułów o autach w tej cenie i ludzie polecali e36, jeździłem i oglądałem parę egzemplarzy e36, ale zawsze coś było nie tak, dlatego chcąc jednak kupić auto w tej dekadzie postanowiłem szukać dalej, trafiłem na e46 w podobnej cenie i zdziwiła mnie cena, zamiast znów czytać kilogramy artykułów pomyślałem że napiszę temat forum i ktoś mi wytłumaczy dlaczego "NIE" e46. Spodziewałem się poważnego tematu i odpowiedzi które bym mógł uznać za pomocne przy kupnie auta. Jednak Panowie zrównali mnie z 18 letnim gówniarzem który podjeżdża rozsypującym się klamotem na felgach 18" i próbuje zaimponować płci pięknej. Oczywiście w temacie jasno się wyraziłem czego szukam i dlaczego. E36 Coupe dlatego że nie posiadam dzieci i najbardziej mi się podoba to auto z tej serii. Linia nadwozia, brak ramek na szyby itd.... Aktualnie jeżdżę vw polo z 1995 roku i trochę mi się znudził. Dziękuję wszystkim za pomoc, wyzwiska i obelgi, widoczne panowie macie jakieś niespełnione marzenia z lat młodzieńczych które nie zostały nigdy spełnione, pewnie dlatego że próbowaliście wyrwać dziewczyny z klubu na felgach 13" albo na kołach 28" na pojeździe typu rower Ukraina.