REKLAMA
Witam!
Sytuacja wygląda obecnie tak: tymczasowo jeżdżę Lanosem,dopóki nie ściągnę samochodu,dlatego też zakupuję samo radio z perspektywą zrobienia pełnego audio.
Najprawdopodobniej do nowego samochodu pójdą 4x Infiniti 10 albo 13 cm(2 przód,dwa tył),wzmacniacz.Potem sukcesywnie będę coś dokładał,ale póki co to jest podstawowy zestaw.Skrzynie i Tuby na pewno odpadają bo potrzebuję bagażnika.
Ogólnie to nie chodzi mi o trzęsący wszystkim bas i moc wywalającą okna u sąsiadów.Ma być czysto,nie charczeć,scena możliwie jak najszersza,dobrze gdyby dźwięk był dosyć szczegółowy.Pier****** basem też lubię ,ale nie jest to główny cel.
Do rzeczy.Wpadło mi w oko to radyjko:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Dlaczego?Pobawiłem się w sklepie,wszystko czytelne,wygodne,radio bardzo szybko działa i reaguje.Wygodne rozwiązanie z wyjściem USB tył.Trochę ściemą jest tutaj bluetooth bo moduł kosztuje 400 zł co w ogóle się nie kalkuluje.Ale oczywiście tylko tyle mogłem wybadać.
Co bym chciał:
-CD z logicznymi formatami(jeżeli będzie jakieś fajne rozwiązanie to CD mogę przeboleć jak np w ida x311)
-mp3 itd,ale to raczej standard
-wyjścia:USB,iPod,wzmacniacz,fajnie gdyby było AUX
-design najchętniej coś w stylu Idy lub KENWOOD KDC-BT61U,ale to nie jest najważniejsze
-dźwięk jak najlepszej jakości
-szybkość działania i dobre zbieranie z anteny
-bardzo chętnie modele z bluetooth i możliwości odbierania połączeń
Budżet?Nie określony tak naprawdę.Nie chcę wyrzucać nie wiadomo ile na samo radio.Powiedzmy,że na wydatek 700 zł jestem przygotowany,więcej mogę dopłacić jeżeli naprawdę będzie warto.
Znajdzie się coś?
Pozdrawiam!