Skoro mu się podoba to nie wiem dlaczego odradzasz ją na każdym kroku Moja rada to szukać 206 po FL, za te pieniądze już można znaleźć 2003-2004 w podstawowych wersjach, wizualnie niewiele się różnią ale poprawionio największe bolączki.
"A cóż możemy o nim powiedzieć. Wcześniej była dyskusja na temat 206-tki. Wróć strone wcześniej i sam stwierdź czy warto. To już Twoja decyzja." Gdzie w tej odpowiedzi widzisz abym odradzał? specjalnie kazałem wrócić strone wcześniej po to aby przeczytał Za i Przeciw. Neutralna wypowiedz.
Centrum Danych ŠKODA AUTO - cyfrowe serce marki Zajmujące 700 m2 Centrum Danych ŠKODA AUTO steruje procesami produkcyjnymi i logistycznymi ośmiu fabryk i siedemdziesięciu importerów marki. Przedstawiamy kulisy tego niesamowitego miejsca. Od wciśnięcia przycisku ...
BMW Concept 4 Coupe: elegancja, dynamika i indywidualizm BMW Concept 4 Coupe, który będzie miał swoją światową premierę właśnie na salonie NAIAS 2013 w Detroit, pozwoli na wczesne spojrzenie w przyszłość średniej wielkości samochodu sportowego z nadwoziem coupe. Jego elegancja ...
Dorzucę Corolle e11 po FL: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] przez dobrych parę lat mój wujek takim jeździł i przy zmianie znów wybrał Corolle, może niezbyt piękne i kiepsko się prowadzi ale jest wdzięczna w eksploatacji.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.