REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ale na opakowaniu, bańce oleju chyba go nie znajdzie? Przynajmniej ja nie kojarzę tego parametru na opakowaniu.PhantomASA1 napisał(a):patrz na wskaznik lepkosci ,im wyzszy,tym lepszy
No właśnie już widziałem bo trochę poszperałem, ale niestety nie do wszystkich olei są te karty charakterystyki dostępne.PhantomASA1 napisał(a):Nie,na opakowaniu go nie ma,ale mozna sobie sciagnac w postaci pdf po wybraniu konkretnych olejow,wtedy mozna sobie porownac
Motula raczej nie kupisz podróbki przynajmniej nie słyszałem. Zobacz jeszcze np. Valvoline.volviak33 napisał(a):przeglądałem info o olejach, tak ogólnie dużo osób poleca Castrola i Motula, niby nic takiego ale to masowa produkcja, przez co jest większa szansa na zakup np. podróbki
Miałeś wyżej informację w tym temacie, pisał o niej [email widoczny po zalogowaniu] Możesz kupić taki olej i zdać nam relację czy będziesz z niego zadowolonyvolviak33 napisał(a): a wskaźnik lepkości ma aż tak duży wpływ?
Kacper napisał(a):Możesz kupić taki olej i zdać nam relację czy będziesz z niego zadowolonysam jestem ciekaw