REKLAMA
Witam, od niespełna dwóch tygodni poszukuję samochodu, który by mi odpowiadał. Jednakże nie mogę się zdecydować na żaden konkretny model, dlatego więc proszę Szanownych Forumowiczów o podesłanie kilku propozycji aut za maksymalną kwotę piętnastu tysięcy złotych. Najistotniejszym kryterium jest wygoda oraz bezawaryjność.Samochód służy mi głównie na dojazdy do pracy (40 km dziennie) oraz dłuższe wyjazdy w weekendy. Zatem rocznie wychodzi mi gdzieś 15 tysięcy km przebiegu. Myślę nad dieslem oraz większą benzyną wyposażoną w instalację gazową. Wolałbym jednak żeby kupiony samochód jej nie posiadał, a ''problem'' założenia instalacji przypadł na mnie.
Z wyposażenia jeszcze to wiadomo klimatyzacja, podgrzewane fotele (wystarczą przednie) 5 drzwi, i oczywiście podstawowe ABS itp.Na koniec chciałbym dodać, że mieszkam w woj. Wielkopolskim (Ostrzeszów). Jestem skłonny pojechać 200km po auto, jeżeli będzie ono z pewnego źródła i w fajnym stanie. Wiem, że za tą cenę ciężko coś znaleźć, ale czekam na jakieś propozycje. Z góry dziękuje! Pozdrawiam!