Dobry Serwis Klimatyzacji

01 Lip 2009, 11:18

Witam Wszystkich Forumowiczów!;). POszukuję Dobrego Serwisu Klimatyzacyjnego . Który oferuje Instalację Klimatyzacji W Samochodzie. Posiadam Samochód Citroen Berlingo 1.9 Diesel. (Multispace). Rok : 2000, . I chciałbym W nim Zamontować Klimatyzację i poszukuję Dobrego Serwisu Klimatyzacyjnego. Chodzi mi głównie o podkarpacie . Znalazłem Koło Lublina Tanio Bo 3000 razem z montażem lecz to troszke daleko. I poszukuję na podkarpaciu Chiałbym też żeby cena też była wa miarę dobra. W rzeszwie założenie kosztuje 8000zl . Czekam na Odpowiedźi I POzdrawiam Gorąco ! :)
dominixon1300
Nowicjusz

Miejscowość: Jasło

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pagani Huayra - centralnie umieszczony wydech
    Samochody ze stajni Pagani zawsze słynęły z ekstrawaganckiego wyglądu i nie inaczej jest w przypadku następcy modelu Zonda, czyli Huayry. Tak samo jak w Lexusie LFA, wszystkie końcówki wydechu włoskiego auta skupiono ...
    Supersamochód Lexus LFA sprzedany w Krakowie
    To drugi egzemplarz supersamochodu Lexus LFA w Polsce . Pierwszy znalazł swojego entuzjastę w Poznaniu, drugi będzie jeździł w Krakowie. Uroczyste przekazanie kluczyków do samochodu, z udziałem przedstawicieli Lexus ...