Witam, chciałbym znaleźć dobry serwis Skody w Krakowie, niedawno kupiłem swoje pierwsze auto, używane, i okazało się, że potrzebuje drobnej naprawy. Możecie mi polecić jakiś serwis ?
Ja polecam Autoremo. Sam musiałem skorzystać pilnie z usług tego serwisu i mogę go z czystym sumieniem polecic. Bardzo miła i fachowa obsługa oraz szybkie wykonanie usługi. Zrobili tyle ile trzeba, nic więcej ponad koniecznie koszty
Też wcześniej jeździłem skodą i zawsze podjeżdżałem do auto serwisu wadowicka, teraz mam suzuki i też tam jeżdżę, bo zawsze trafnie i szybko diagnozują, naprawa zawsze na tip-top i niewygórowane ceny. Do tego robią przeglądy na linii diagnostycznej za darmo!
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
11. zlot Master Truck - Opole 2015 Z wielką radością ogłaszamy, że na tegorocznym zlocie Master Truck, ku wielkiej uciesze zgromadzonej publiczności, wśród wystawionych modeli ciężarówek obecny będzie też fiński "Highway Hero", bowiem swój ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.