w sieci znalazlem oferte napelnienia klimy w ww. warsztacie w calkiem niezlej cenie, ale powiedzieli mi ze nieszczelnosc ukladu i jakas grubsza naprawa z tego bedzie. Nie policzyli za te diagnoze, serwis robi calkiem dobre wrazenie w realu, ale nigdy nie naprawialem tam ..
nie polecam tego serwisu. pojechałem do nich bo samochód nie odpalał jak było zimno. zmienili świece. jak jest zimno dalej nie odpalał. za ich poradą wymieniłem akumulator, jak jest zimno dalej nie odpala. generalnie od bożego narodzenia mam samochód który jeździ tylko jak jest powyżej 0. pomijam fakt czy wymiany były potrzebne czy nie i ile kosztowały, ale to że samochód jest dalej nie sprawny nie najlepiej świadczy o kompetencji.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Wyposażenie na każdą wyprawę Jak przetrwać samochodową wyprawę w teren, do leśnej głuszy lub… na kemping? Jesteśmy coraz wygodniejsi i chcemy ułatwiać sobie życie. Nawet, jeśli pragniemy spędzić kilka dni jak Bear Grylls, możemy przy tym podarować ...
Przestrzegam każdego przed skorzystaniem z usług tego warsztatu!!!!! Pracownicy nie konsultują z właścicielem samochodu usług które realizują. Nie są w stanie na początku określić ile mniej więcej dana usługa będzie kosztowała - po prostu robią co chcą a na koniec każą płacić bardzo wysoki rachunek. Do tego w momencie próby wyjaśnienia zasadności wykonanych usług i poniesionych kosztów, właściciel od razu zaczyna rozmowę od: "Ja nie będę z Panią rozmawiał", "Jak się nie ma pieniędzy, to się nie kupuje samochodu", "jak się nie ma pojęcia o motoryzacji, to się nie dyskutuje". Dawno nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. PRZESTRZEGAM!
Mają pojęcie o klimatyzacji samochodowej w stacji Wacar, akurat z klimą miałem swego czasu przeboje, jeździłem z serwisu do serwisu i coraz to gorzej trafiałem, dopiero tam mi wszystko dobrze wyregulowali.
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.