Dobry Warsztat Auto-Conrad ? Warszawa, Sokratesa 7

19 Cze 2012, 09:46

Witam,

w sieci znalazlem oferte napelnienia klimy w ww. warsztacie w calkiem niezlej cenie, ale powiedzieli mi ze nieszczelnosc ukladu i jakas grubsza naprawa z tego bedzie. Nie policzyli za te diagnoze, serwis robi calkiem dobre wrazenie w realu, ale nigdy nie naprawialem tam ..

Co sadzicie, mozna oddac im auto ?

pozdrawiam,

m.
makaroni
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 05 2003
Auto: Peugeot 307

20 Cze 2012, 11:49

mialem ten sam problem - po kontrolnej wizycie okazalo sie, ze kompresor nieszczelny. Nawet kiero okularki dal, zebym sobie wyciek z UV zobaczyl :)

naprawione szybko, klima dziala, w sumie zadowolony jestem
kajetanczy
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 03 2002
Auto: Audi A4

27 Cze 2012, 10:15

zdecydowalem sie na naprawe, poki co zadowolony jestem. Zrobili w terminie, obsluga w porzadku :-)
makaroni
Nowicjusz

25 Paź 2012, 18:58

Niestety za daleko ode mnie.
retep86
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

21 Lut 2013, 12:20

nie polecam tego serwisu. pojechałem do nich bo samochód nie odpalał jak było zimno. zmienili świece. jak jest zimno dalej nie odpalał. za ich poradą wymieniłem akumulator, jak jest zimno dalej nie odpala. generalnie od bożego narodzenia mam samochód który jeździ tylko jak jest powyżej 0. pomijam fakt czy wymiany były potrzebne czy nie i ile kosztowały, ale to że samochód jest dalej nie sprawny nie najlepiej świadczy o kompetencji.
123marcin
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1999
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2003

16 Kwi 2013, 18:31

hę ?

a od kiedy w serwisie wypuszczają samochód, który nie odpala ? Na lawecie Ci go wywieźli ?

jak po wymianie świec czy akumulatora silnik dalej nie odpala, to nie wypuszczą takiego samochodu nawet z szopy naprawczej w dechami zabitej dziurze.

Co Ci powiedzieli na reklamację, że wymiana świec nie pomogła ?
makaroni
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Wyposażenie na każdą wyprawę
    Jak przetrwać samochodową wyprawę w teren, do leśnej głuszy lub… na kemping? Jesteśmy coraz wygodniejsi i chcemy ułatwiać sobie życie. Nawet, jeśli pragniemy spędzić kilka dni jak Bear Grylls, możemy przy tym podarować ...

07 Gru 2015, 18:51

Przestrzegam każdego przed skorzystaniem z usług tego warsztatu!!!!!
Pracownicy nie konsultują z właścicielem samochodu usług które realizują. Nie są w stanie na początku określić ile mniej więcej dana usługa będzie kosztowała - po prostu robią co chcą a na koniec każą płacić bardzo wysoki rachunek. Do tego w momencie próby wyjaśnienia zasadności wykonanych usług i poniesionych kosztów, właściciel od razu zaczyna rozmowę od: "Ja nie będę z Panią rozmawiał", "Jak się nie ma pieniędzy, to się nie kupuje samochodu", "jak się nie ma pojęcia o motoryzacji, to się nie dyskutuje". Dawno nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. PRZESTRZEGAM!
joakot
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 10 2010
Auto: ford

13 Paź 2017, 09:12

Mają pojęcie o klimatyzacji samochodowej w stacji Wacar, akurat z klimą miałem swego czasu przeboje, jeździłem z serwisu do serwisu i coraz to gorzej trafiałem, dopiero tam mi wszystko dobrze wyregulowali.
karollinetty
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 1989
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Audi A4 B7
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna