Dobry warsztat - Gdańsk

01 Lip 2014, 13:37

Byłem niedawno w jednym z gdańskich warsztatów na wymianie klocków hamulcowych. Świetna i szybka robota.

Gorąco polecam bo chłopaki naprawdę świetnie się spisali. Jeśli dobrze pamiętam firma nazywa się V-MAXZONE. Mają również swój sklep internetowy.
mr87
Obserwowany

Auto: nissan 350z

04 Mar 2016, 11:36

W Pruszczu jest Janisz.pl bardzo dobry mechanik. Solidny i profesjonalista. Nie naciąga, nie jest drogi a pracę wykonuję bardzo rzetelnie.
marezek
Nowicjusz

Auto: astra

06 Sty 2017, 11:19

W Gdańsku najlepszy serwis jak dla mnie to RING. Mają nowoczesny sprzęt i znają się na rzeczy. Najlepsze jest to, że za pomocą ich strony można się umawiać online na dany termin. Nie czekamy w kolejkach- jak dla mnie strzał w dziesiątkę. Cenowo bardzo fajnie i od razu jest wstępna wycena przed serwisem więc nie ma mowy o szukaniu czegoś na siłę :)
piegus
Początkujący

Auto: fiat

01 Lut 2018, 22:53

W Gdańsku od długiego czasu korzystam z usług auto akces serwis. Robią dokładnie, niedrogo i na czas. Uczciwi i rzetelni, nie naciągają na dodatkowe koszty. Robię u nich przeglądy i gdy coś nawali, to zrobią to zawsze fachowo.
Franek74
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 01 2008
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: nie mam

11 Mar 2018, 19:03

Ja również serwisuje lub robię coś w RING. W porządku są chłopaki.
bask
Początkujący

Auto: Opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, pilnuj ciśnienia w oponach
    Choć wiele osób planuje wakacyjny urlop z dużym wyprzedzeniem, to często w swoich przygotowaniach do podróży nie uwzględnia kontroli stanu technicznego pojazdu. Szczególnie ważna jest kontrola ciśnienia ...