Dobry Warsztat w Słupsku

07 Kwi 2011, 11:38

jak w temacie może ktoś zna dobry warsztacik ?
Gość37438

20 Gru 2012, 10:43

Zarówno swoje prywatne samochody (obecnie audi a8 2008) jak i firmowe robimy tylko i wyłącznie w firmie na Słonecznej u Jarka Ryby. Zależy nam na profesjonalnej robocie, z dobrymi częściami, czasie i fakturze. Samochody są nam potrzebne do pracy i nie możemy sobie pozwolić na garażowe naprawy Józków i czy innych Pawełków :) Korzystamy z tej firmy od ok 6 lat i zawsze jestem zadowolony. Facet ma niezłego fana na elektronikę samochodową, co jest tylko i wyłącznie z korzyścią dla nas, klientów.
Firma nazywa się 4moto.pl

ale się rozpisałem, to pewnie przez ten urlop :)
sylena
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1985
Auto: audi
Silnik: 4,2
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2008

24 Cze 2013, 19:21

:shock: rozpisałeś się w trakcie pracy w urlop nie wierzę i kto tu komu? Czyja to zawiść.

Mechanika, elektryka itd dla swojego samochodu tutaj nie znajdziesz.

Tutaj świat wirtualny i każdy pisze co chce, bardzo często kłamstwa i forma reklamy.

Pytaj znajomych, każda rodzina ma auto i gdzieś naprawia. Wykorzystaj ich doświadczenia i trafisz do dobrego mechanika.
normal
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 12 1984
Auto: "Nie mam"

24 Cze 2013, 19:23

Ghost Rider napisał(a):Tutaj świat wirtualny i każdy pisze co chce, bardzo często kłamstwa i forma reklamy.

Pytaj znajomych, każda rodzina ma auto i gdzieś naprawia. Wykorzystaj ich doświadczenia i trafisz do dobrego mechanika.

Tutaj świat wirtualny i każdy pisze co chce, bardzo często kłamstwa i forma reklamy.

normal
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 12 1984
Auto: "Nie mam"

02 Sie 2013, 15:19

Z najbliższych warsztatów to jedynie w Koszalinie znam AUTO SERWIS WACHOLC. Zajmują się dosłownie wszystkim, blacharką, lakiernictwem oraz dokonują innych napraw.
reset
Nowicjusz

Auto: Audi a3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Adaptacyjne światła AHS (2012)
    Opracowany przez japońską markę Lexus, system adaptacyjnych świateł drogowych AHS (Adaptive High-beam System) pozwala maksymalnie wykorzystać moc świateł drogowych, nie oślepiając innych użytkowników drogi. To rozwinięcie ...