Tak jak bask napisał. Kieruje się do Ring i tam pytaj. Mają kompleksową obsługę i potrafią zająć się wszystkim. Jeszcze nigdy nie usłyszałem aby czegoś komuś nie zreperowali. Warto właśnie korzystać z tej rezerwacji online bo kolejki są u nich spore
Sam jestem z Gdyni a jeżdżę do Gdańska do Ring bo tam jest konkret. Nowoczesny sprzęt i świetni mechanicy. Ceny do tego proporcjonalne więc na pewno nie przepłacisz.
Obrońca wolnossącej V-ósemki Coraz bardziej restrykcyjne normy emisji spalin sprawiają, że silniki V8 stopniowo znikają ze świata motoryzacji. A te w tradycyjnym, wolnossącym wydaniu można śmiało nazwać wymierającym gatunkiem. Jest jednak marka, w której ...
Odświeżony crossover Mitsubishi ASX W polskiej ofercie Mitsubishi Motors debiutuje właśnie odświeżony model najpopularniejszego modelu tej marki w Polsce i Europie – crossovera Mitsubishi ASX z nowym silnikiem Diesla. Wzbogacono wyposażenie pojazdu, silnik ...
Kolego który pytał o Quada jeżeli szukasz cześci to sprawdź tutaj motogar Jest wiele ciekawych sklepów, w tym że ten chyba posiada również serwis. Możesz sprawdzić sam numer do nich również na stronie.
Nie wolisz podskoczyć sobie do Gdańska? W Gdyni akurat teraz nic nie kojarzę, ale w Gdańsku mają swietny warsztat RING się nazywa i ja tam grosze za wiele nappraw płaciłem, a chłopaki się znają na robocie.
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.