06 Cze 2013, 15:30
Do wszystkich w Gdyni! Nie polecam warsztatu na Hutniczej 1. Specjalnie aż założyłem konto, żeby to napisać, bo sie załamałem. Oddałem auto do warsztatu przy Hutniczej 1 w Gdyni z małym problemem rozrusznika i z prośbą by mi zerkneli na niego i w razie potrzeby zmienili kable, oraz aby zerknąć na zawieszenie. Kobieta pracująca w recepcji, niepotrafi normalnie rozmawiać, jedyny z nią kontakt to jest wieczna pretensja że się chce skorzystac z ich usług, wyjątkowo słaby kontakt. Po jednym dniu dostaje informacje ze naprawa kosztuje mnie 400zł!! Żeby sie nie rozpisywac się to wymienili mi rozrusznik na jakiś "lepszy" ale nawet pudełka nie dostałem... nic! dostałem tez informacje że wszystko mysze w zawieszeniu wymienić, kiedy wymieniałem część ok miesiąca temu. Po awanturze i rozmowach(ja rozmawiałem oni awanturowali)okazało sie że źle policzyli itd i wyszło 370 czyli na miejscu każdego chcą oszukać na małe koszty. Podsumowując: słaby dojazd, tragiczna obsługa, jakość usług 1/10 i jedna wielka ściema... Niepolecam!
Hutnicza 1 Gdynia na NIE!!