Dobry warsztat w Warszawie

17 Maj 2014, 14:32

Podzielę się swoją przygodą z warsztatem. :)
Długo szukałem warsztatu gdzie naprawiliby mi auto po rozbiciu (blacharka, polakierowanie i na koniec polerka). Miałem auto poobijane z prawie każdej strony, więc robota dotyczyła całego samochodu i lakierowanie wszystkich elementów, a tu wiadomo, że cena jest coraz wyższa i wyższa. Zależało mi by zrobione było dobrze, ale nie też po nie wiadomo jakiej cenie.
Trafiłem w końcu do warsztatu przy ul Radzymińskiej 272 w Warszawie z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. :ok: Cena była przyzwoita, duża niższa niż u konkurencji, robota wykonana znakomicie, znajomi pytali się mnie potem czy nowy samochód kupiłem (był tak poobijany, że myśleliśmy że na złom tylko pójdzie -> fotel kierowcy znalazł się na fotelu pasażera :lol: przy okazji zmieniłem kolor i od razu auto nabrało życia ) :lol: Więc jestem pod wielkim wrażeniem jak z niczego można zrobić coś :) Lakier wyszedł też idealnie, do tego polerka została zrobiona mi w gratisie. :) Z panem właścicielem można dobrze się dogadać :)
Polecam na przyszłość osobom, które mają coś do zrobienia z blacharką i do polakierowania :) Poza tym inne rzeczy też wykonują, ja na pewno będę jeździł
audipower
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Audica

28 Wrz 2014, 12:30

Prawda jest taka, że firm coraz więcej, a profesjonalizmu coraz mniej. Warto swoje auto powierzyć komuś lepszemu choćby za większą kasę albo zainwestować w lepszy sprzęt.
Robespier
Nowicjusz

Auto: Audi A4

06 Lut 2015, 12:26

A ja polecam warsztat przy ul Hynka - motrtest, często korzystam z ich usług i do tej pory nie zawiodlam sie .
violviol693
Obserwowany

Auto: Hyundai ix35 1.6 COMFORT BRAZI

25 Mar 2015, 18:55

profesjonalny dobry i tani zakład w Wawie to Auto REM na Oberka 5. Jakby ktoś potrzebował warto zakład nie duży, ale profesjonalny.
palmeister
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 02 2007
Auto: Ibiza
Silnik: 1.9 TDI 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

31 Sie 2015, 00:44

Warto wiedzieć. Ja do napraw powypadkowych polecam Auto-Młynarski. Najlepszą rekomendacją niech będzie to, że działają nieprzerwanie od lat 80., już mój tato tam jeździł. Nie zajmują się przeglądami i tego typu sprawami, są dość wąsko wyspecjalizowani, ale przez to super jakość usług. Naprawdę można im powierzyć temat.
Monetere
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 05 1963
Przebieg/rok: 19tys. km
Auto: Hyundai
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

31 Sie 2015, 12:23

jakbym miał coś polecać to na pewno na pierwszym miejscu EMTI na chełmżyńskiej, konkretni ludzie. czy podjadę ze skrzynią, czy z zawieszeniem, to nie ma problemu, wszystko na czas, czysto i fachowo
ylvis
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 06 1998
Auto: skoda

14 Wrz 2015, 19:58

Ja z kolei jestem bardzo zadowolony z pomocy Panów w warsztacie EMTIserwis przy Chełmżyńskiej. dzięki nim mój samochód bardzo szybko przeszedł niezbędne naprawy umożliwiające przejście przegladu. Miło, szybko, sprawnie i nie drogo!
leszko88
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 10 1987
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Renault Clio III

20 Maj 2016, 09:23

Dobrze się potrafią zająć klientem jeśli chodzi o naprawę powypadkową w Auto Młynarski (www.auto-mlynarski.pl). Szybki hol, auto zastępcze BEZPŁATNIE, porządnie zrobiona blacharka po porządnej kolizji.
tyga33
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 03 1993
Przebieg/rok: 48tys. km
Auto: Audi A4 B7

20 Maj 2016, 21:14

Znam dobrego mechanika jeśli idzie o wykręcanie świec żarowych i wtryskiwaczy więcej na PW. Znajomy u niego robił swój samochód i jak zawsze narzeka po naprawie, tak tym razem zachwalał. Czyli mechanik zrobił dobrą robotę.
adam497
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 06 1992
Auto: honda

03 Cze 2016, 13:19

Ja niestety nie miałem szczęścia do wielu mechaników w stolicy :/ a tylko kasę zabuliłem. Byłem zadowolony z [reklama] cała mechanika pojazdowa bez większego zarzutu.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 22 Cze 2016, 10:22, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
dawidbady35
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 03 2000
Auto: Opel

14 Cze 2016, 09:56

Hej, pisałem i polecałem już dobry warszawski warsztat w innym temacie, ale mogę się powtórzyć, co mi tam :) Może komuś to pomoże.

Warsztat nazywa się motortest - wygooglujcie sobie, że ma pozytywne opinie na necie. Mi też poleciła go koleżanka z forum i chociaż byłem trochę sceptycznie nastawiony, to teraz jestem zadowolony z ich usług :) Byłem raz na przeglądzie i raz na wymianie żarówki. Obie wizyty wspominam dobrze, wszystko zrobione o czasie i na czas. Nie naciągali, nie zlewali, tłumaczyli i wyjaśniali. Jest spory ruch, ale chłopaki się nie obijają, więc robota idzie sprawnie.

Ceny nie zbiją was z nóg, ale pewnie też nie wprawią w zachwyt ;) Generalnie uważam, że warto chociaż spróbować dać im szanse.
Matti517
Nowicjusz

Auto: Hyundai Santa Fe

14 Cze 2016, 14:15

W Warszawie był dobry przy wjeździe na obowdnice, jak jest teraz? nie wiem. Ja sam się zastanawiam się nad zmianą wyposażenia w swoim warsztacie i tutaj przychodzi problem, bo nie jestem pewien co wybrać. Dużo osób poleca mi festool i ich narzędzia, mówiąc, że jakościowo jest super i wytrzymałość bardzo dobra. Czy ktoś z Was miał kontakt z tymi narzędziami i może powiedzieć mi o nich coś więcej?
renti
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 05 2008
Auto: Audi A3

15 Cze 2016, 10:34

Ja dużo podróżuję na linii Katowice-Warszawa. Nie raz rozmawiam z kierowcami i każdy mówi, że porządnych warsztatów, które specjalizują się w różnych usługach jest na prawdę bardzo mało.
Często warsztaty łączą siły i np. oferują typowy przegląd+badania+ jakieś tak usługi serwisowe czy związane z wymianą.
Ja ostatnio będąc w Katowicach znalazłem serwis, który specjalizuje się w wykonywaniu usług związanych z diagnostyką komputerową.
Dostałem adres, ale z polecenia, gdyż uważa, że taka forma 'rekomendacji jest najlepsza.
Skoczer
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 10 1981
Auto: AUDI A6
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

24 Cze 2016, 11:58

jako przedstawiciel handlowy ciagle jeżdżący po Wawie wiem co to znaczy zepsute auto w środku dnia na środku ulicy kiedy czas nagli a klienci czekają. Ostatnio serio sie już zacząłem irytować i poszperałem troche w necie gdzie znalazłem pomocną firmę. Od tego czasu za każdym razem kiedy auto stanie dzwonie do nich i mogę liczyć na szybkie holowanie badź naprawę.
piegus
Początkujący

Auto: fiat

06 Lip 2016, 15:12

Jak dla mnie warsztat na ul. Muszkieterów 72 jest super, maja duży zakres usług i szybko je realizują, niektóre rzeczy nawet w parę godzin, co wiem z własnego doświadczenia.
Ile fabryka daje!
Rider
Nowicjusz

Auto: Peugeot 306
Silnik: 1.9 PSA DW8 , 69KM