REKLAMA
Podzielę się swoją przygodą z warsztatem.
Długo szukałem warsztatu gdzie naprawiliby mi auto po rozbiciu (blacharka, polakierowanie i na koniec polerka). Miałem auto poobijane z prawie każdej strony, więc robota dotyczyła całego samochodu i lakierowanie wszystkich elementów, a tu wiadomo, że cena jest coraz wyższa i wyższa. Zależało mi by zrobione było dobrze, ale nie też po nie wiadomo jakiej cenie.
Trafiłem w końcu do warsztatu przy ul Radzymińskiej 272 w Warszawie z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Cena była przyzwoita, duża niższa niż u konkurencji, robota wykonana znakomicie, znajomi pytali się mnie potem czy nowy samochód kupiłem (był tak poobijany, że myśleliśmy że na złom tylko pójdzie -> fotel kierowcy znalazł się na fotelu pasażera przy okazji zmieniłem kolor i od razu auto nabrało życia ) Więc jestem pod wielkim wrażeniem jak z niczego można zrobić coś Lakier wyszedł też idealnie, do tego polerka została zrobiona mi w gratisie. Z panem właścicielem można dobrze się dogadać
Polecam na przyszłość osobom, które mają coś do zrobienia z blacharką i do polakierowania Poza tym inne rzeczy też wykonują, ja na pewno będę jeździł