Najlepszy elektryk w Warszawie:
Andrzej G. "autovolt". Mały warsztacik na zakręcie ulicy Duchnickiej (Żoliborz, najlepiej podjechać od powązkowskiej). Zjada konkurencje na śniadanie
.
Warsztaty:
205 Garage - GŁÓWNIE zajmują się samochodami Francuskimi i przygotowaniem, serwisowaniem i utrzymaniem samochodów do Sportu. Ale robią wszystko. Michał K. - Właściciel wie o Francuzach wszystko.
AMS - Grzebieluch - Serwis braci Grzebieluch, samochody Rajdowe i cała reszta. Tylko nie wiem czy nie zmienili adresu ostatnio. Radzę sprawdzić, najlepiej do nich zadzwonić i upewnić się a pro po miejsca. Zdecydowanie wiedzą co robią i można im zaufać...
Blacharka i Lakiernictwo:
Jeżeli się nie mylę to chodzi mi jeszcze o "Setniewskiego". Bardzo dobry serwis blacharski (również Żoliborz, blisko ulicy Broniewskiego i warsztatu elektrycznego/elektromechanicznego "autovolt" z pierwszego punktu). Miła i uczciwa obsługa... Dobre ceny i profi podejście.
Ten ostatni - Setniewski (W PRZECIWIEŃSTWIE DO RESZTY, KTÓRĄ ZNAM OD LAT) był sprawdzony przez mojego kolegę i tylko raz, byłem tam z nim i wyszło super. Nie wiem jak to wygląda na dłuższą metę ale zrobili dobre wrażenie i dobrą pracę. Na prawdę po tej jednej akcji nie było się do czego przyczepić.
Pozdrawiam
.