REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
podobno w wielu miejscach jest ale tak jak pisałeś, nie opłaca się wydobywać bo złoża są zbyt małe żeby inwestycja się zwróciła. tak samo sprawa wygląda z gazem...endrju napisał(a):W Polsce niepamiętam gdzie, ale w jakiejś wiosce znależli ropę, lecz okazało się, że jest jej za mało i, że nieopłaca sie jej wydobywać:)
a swoją drogą fajnie by było gdyby ropa w Polsce była:)
.::Pozdrawiam::.
bronek napisał(a):podobno w wielu miejscach jest ale tak jak pisałeś, nie opłaca się wydobywać bo złoża są zbyt małe żeby inwestycja się zwróciła. tak samo sprawa wygląda z gazem...endrju napisał(a):W Polsce niepamiętam gdzie, ale w jakiejś wiosce znależli ropę, lecz okazało się, że jest jej za mało i, że nieopłaca sie jej wydobywać:)
a swoją drogą fajnie by było gdyby ropa w Polsce była:)
.::Pozdrawiam::.
tak? a ja nie raz słyszałem że Ford chu... wortOtako napisał(a):Również do francuzów nie mam zaufaniaale Co do Forda to chyba nie mam zarzutów dość dobre samochody
no wiesz, niemieckie "z zasady" sa dobre ale chyba nie wszystkie marki trzymaja dzis ten poziom. chyba z japonczykami w tej kwestii jest lepiej chociaz moim skromnym zdaniem wszystkie auta zeszly na psybobe napisał(a):No niby niemieckie to z zasady są super, ale jak czytam fora to również różne opinie. Mam mętlik niemały, również ze względu na niedobór gotówki. Obecnie 406 HDi wpadł mi w oko i jak na francuza ma niezłe notowania wśród użytkowników, zdarzają się wyjątki, jak wszędzie. Nie lubię tylko gołych opinii, typu: "auto do dupy". Jak ktoś ma trochę pojęcia o danym modelu to czy pisze pozytywnie czy nie to daje jakieś uzasadnienie. Dzięki za opinie, czekam na dalsze.