REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
JerzyB333 napisał(a):Jogi dal fajnego golfa
caidoZ napisał(a):MordaS, Ty dla mnie jesteż internetowym zakompleksionym Trollem... Nowe , nie znaczy najnowsze, poza tym dobrze wiesz, że nie o tym mówiłem.. Zwyczajnie nie masz argumentów. Jest mnóstwo ludzi, którzy jeżdżą autami nowymi, nie swoimi autami, zwracają na siebie uwagę, a na Twoje Audi już żadna nie poleci. Musisz się z tym pogodzić, bo to nie jest moja wina czy Ci w życiu wyszło, czy nie Kto wie, może za 10 lat nie będzie mnie stać na rower. Ale na razie mam sytuację jaką mam i grzecznie pytałem co ludzie polecają... Nie spodziewałem się, że wyskoczy jakiś kretyn wku*wiony o to, że ktoś jeździ lepszym nie swoim... Żałosne
Jogi4x4 napisał(a):No widzisz i jest tutaj mały problem bo raczej Eklasa czy @Mordy S13 A6 nie jest po to żeby wyrywać dupy pod stodołą tylko spokojnie przemieszczać się w bardziej komfortowych warunkach A wyskakując z takim tekstami o wyrywaniu dupy na auto to tylko umcniasz stereotyp o sobie i pokazujesz Twoj styl myślenia do czego jest auto, nie do jazdy tylko j/w