U mnie właśnie wystarczyło podać tylko impuls do tego sterownika. Dodatkowym "zabezpieczeniem" było to, że stacyjka musiała być włączona do poziomu kontrolek. Przy wyłączonej stacyjce wciskanie tego włącznika od ogrzewania szyby nic nie dawało, bo wtedy przycisk był nieaktywny.
Tylko teraz tak sobie myślę, że pomysł z przyciskiem np. od szyby, nie będzie dobry w każdym aucie. Bo jak auto ma tzw tryb oszczędzania energii ( tak jak np. Peugeot ), to wtedy żeby uruchomić jakiś odbiornik po postoju ponad pół godziny, trzeba odpalić auto, bo w przeciwnym razie te odbiorniki nie mają prądu. Samo włączenie stacyjki nic nie daje. Więc przed montażem, warto się upewnić.
Kao napisał(a):tez o tym myślałem ale tez trzeba mieć na uwadze pamięć aby za każdym razem włączać wyłączać, ja jeżdżę w tyg tyloma autami że raczej bym nie pamiętał
No tu musiałoby to być podłączone pod taki przycisk, który się wciska i on odskakuje. Bo jak masz wszystkie przyciski takie, że wciskasz i zostają, to wtedy nie ma to sensu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...