Witam. Znalazłem w swoim mieście taki samochód : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Nie wiem czy go kupić;) Wygląda świetnie wyróżnia się jest niespotykany: ) to jest wielki plus gorzej jeśli chodzi o środek raczej słabo tandetne twarde plastiki... z zewnątrz świetny w środku kiepski i jeszcze ten silnik 2.0 z vw
co myslicie o tym samochodzie warto kupic?
oglądałem na żywo to na tylnej klapie miał tak jakby przyklejone paski jakiegos materiału nie wiem po co co kosztuje 25 tys. jak myślicie ile w takim komisie może zejść z ceny? ze 2 tys?
czy może taka astra? fajne wyposarzenie ma: ) [link do oferty na Allegro wygasł] chyba rozsądniejszy wybór: ) nie za droga? nie wiem dlaczego ale na innej aukcji w olx jest za 22900 dlaczego rózne ceny?
Ostatnio edytowany przez Adamautko 26 Maj 2014, 17:10, edytowano w sumie 3 razy
Niezłe połączenie: amerykańska jakość i myśl techniczna + jeden z najgorszych diesli ostatniej dekady. Trzymaj się z daleka, ja bym tego nawet za darmo nie chciał. To 25000 to chyba z księżyca wziął, wart maksymalnie 18 000 zł.
Astra jak najbardziej na tak ale za to dodge nieeeee... bo to amerykańska fura z tandetnym dieslem produkcji VW czyli 2.0 TDI więc największa padaka w jego historii
Adamautko napisał(a):ten dodge to lipa rezygnuje: p szkoda na to pieniędzy: ) astra fajna i na niej się skupie:)
dobry pomysł Adam dodge niby amerykanin wielki ale ma silnik grupy Vaga, do tego tandetny a astra ma świetne silniki fajne diesle i benzyny nadające się do LPG
Podróż Volkswagenem, którego jeszcze nie ma Fabryka Volkswagena w Wolfsburgu, dział rozwoju technicznego, hala 70 – wjeżdża Golf. W hali nie ma okien, a mimo to samochód porusza się po oświetlonych słońcem ulicach. Tylko że tutaj nic nie jest prawdziwe, ...
Złota godzina na drodze - co to takiego i kiedy możemy ją spotkać? Podczas jazdy w czasie występowania "złotej godziny" trzeba być bardziej skupionym, a samo zjawisko może utrudnić zauważenie odpowiednio wcześniej niebezpiecznej sytuacji na drodze czy niechronionych uczestników ruchu. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.