Dodge Caliber problem z bagaznikiem

17 Lip 2007, 15:15

Witam mam taki problem: od tygodnia jestem posiadaczem nowego samochodu: Dodge Caliber. Problem w tym, że nigdzie nie ma do niego bagażnika dachowego, a niedługo wyjeżdżam na wakacje i potrzebuje wziąć rowery. Proszę pomóżcie
Ostatnio edytowany przez stefek, 17 Paź 2010, 18:06, edytowano w sumie 1 raz
stefek
Nowicjusz

17 Lip 2007, 17:39

:shock: :D Skąd ja to znam...? Jeśli uprawiasz z rodziną turystykę rowerową wyjeżdżając z miejsca zamieszkania, to nie uważasz, że przed kupnem auta należało rozeznać temat taki właśnie? :wink: Widywałem niekiedy rowery wiezione z tyłu - też na bagażniku takim specjalnym...
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

19 Lip 2007, 10:27

A sprzwdzałeś na stronie allegro.pl ?Tam jest naprawde tego dużo albo kup sobie taki specjalny do tyłu jak kolega powyżej mówił
Ostatnio edytowany przez soleQ, 17 Paź 2010, 18:06, edytowano w sumie 1 raz
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

23 Lip 2007, 14:40

Okazalo sie ze sprawa jest bardzo prosta... Troche poszukalem i znalazlem pare stron gdzie maja idealny bagaznik i nie trzeba wykladac sumy powyzej 1000zl

Poniżej zamieszczam linki do tych stron:

laprealpina.pl
aih.pl
sklep.baggi.pl

Do salonu nawet nie zajeżdżajcie bo nagadają wam takich pierdół (za przeproszeniem), że głowa mała. Panowie w ASO nie mają zielonego pojęcia i to jest załamujące... Zwodzili mnie 2 tygodnie a potem chcieli wcisnąć hak i bagażnik na hak za ponad 1500 zł....
Ostatnio edytowany przez stefek, 17 Paź 2010, 18:06, edytowano w sumie 1 raz
stefek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost o mocy 100 KM
    Pod maską opisywanej wersji Fiesty znajduje się trzycylindrowa jednostka benzynowa o pojemności jednego litra, która generuje równe 100 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów o ...