Dodge Durango 2011r 3,6l sam się otwiera

09 Lut 2020, 17:58

Witam forumowiczów, gdzie jest umieszczony moduł komfortu w Dodge Durango 2011?
m1975
Obserwowany

09 Lut 2020, 20:05

Sprawdź z prawej strony pod deską obok wentylatora dmuchawy.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

07 Mar 2020, 13:41

Cześć, modułu nie szukałem ale okazało się że problem był w kluczyku. Pod gumą od przycisków jest mały plastikowy grzybek który dociska mikrostyk. Grzybek ten wypadł z gniazda, przesuną się i dociskał mikrostyk powodując otwieranie i zamykanie auta oraz szyb. Od jakiegoś czasu zapalał się czek silnika, po odłączeniu akumulatora gasł, myślałem że to od wilgoci (pierwszy raz zaświecił się po myciu karcherem) Po naprawie i wyczyszczeniu kluczyka kontrolka zgasła:) Pozostał mi jeszcze problem z nawiewami, wentylator raz wchodzi na zadane wyższe obroty po chwili schodzi do najwolniejszych oraz klima zimnym powietrzem dmucha tylko na kierowcę, szybę i tunelem między siedzeniami do tyłu. Strona pasażera dmucha stale tak samo, regulując na ciepłe lub zimne nie ma reakcji z sufitu albo gorące albo ciepłe zimnego nie ma :( Niebawem zabieram sie za to dam znać. Klimę nabiłem, nie pomogło
m1975
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, nie urządzaj samochodowych kuligów
    Zima zachęca do aktywnego wypoczynku, a rodzice, próbując uatrakcyjnić dzieciom dni wolne od nauki, czasem realizują niebezpieczne pomysły. Jednym z nich są samochodowe kuligi, czyli ciągnięcie przez jadący samochód ...
    Nowa generacja Lexusa IS pierwsze oficjalne zdjęcia
    Światowa premiera całkowicie nowego Lexusa IS będzie miała miejsce 15 stycznia 2013 roku na Salonie Motoryzacyjnym w Detroit. Na rynku europejskim nowy model dostępny będzie między innymi w wersji IS 250 oraz w wersji IS ...