Dodge Durango 2011r 3,6l sam się otwiera

09 Lut 2020, 17:58

Witam forumowiczów, gdzie jest umieszczony moduł komfortu w Dodge Durango 2011?
m1975
Obserwowany

09 Lut 2020, 20:05

Sprawdź z prawej strony pod deską obok wentylatora dmuchawy.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

07 Mar 2020, 13:41

Cześć, modułu nie szukałem ale okazało się że problem był w kluczyku. Pod gumą od przycisków jest mały plastikowy grzybek który dociska mikrostyk. Grzybek ten wypadł z gniazda, przesuną się i dociskał mikrostyk powodując otwieranie i zamykanie auta oraz szyb. Od jakiegoś czasu zapalał się czek silnika, po odłączeniu akumulatora gasł, myślałem że to od wilgoci (pierwszy raz zaświecił się po myciu karcherem) Po naprawie i wyczyszczeniu kluczyka kontrolka zgasła:) Pozostał mi jeszcze problem z nawiewami, wentylator raz wchodzi na zadane wyższe obroty po chwili schodzi do najwolniejszych oraz klima zimnym powietrzem dmucha tylko na kierowcę, szybę i tunelem między siedzeniami do tyłu. Strona pasażera dmucha stale tak samo, regulując na ciepłe lub zimne nie ma reakcji z sufitu albo gorące albo ciepłe zimnego nie ma :( Niebawem zabieram sie za to dam znać. Klimę nabiłem, nie pomogło
m1975
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny
    Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...