Witam, potrzebuję informacji przed udaniem się do serwisu. Podczas jazdy wskaźnik temperatury wskazuje okresowo najwyższą temperaturę na skali, wówczas zapala się
kontrolka check gauges. Dzieje się tak częściej w jeździe miejskiej - w korkach, gdy zachodzi potrzeba częstego hamowania, rzadziej w trasie, gdy tempo jazdy jest równomierne. Ponadto podczas jazdy da się słyszeć niepokojące dźwięki zbliżone do "skrzypienia" gumy lewej przedniej opony, zwłaszcza przy manewrowaniu i ostrych skrętach.Prawdopodobnie jest to efekt dość mocnego najechania i "podbicia" na bardzo nierównym przejeździe kolejowym, choć miałam wyobrażenie, że to auto powinno sobie przecież z takim "dylematem" gładko poradzić. Tym czasem coś się zadziało, a konsekwencje tego są dla mnie niejasne
![Smutny :(]()
i martwię się bardzo bo to w końcu mój ukochany stary Mruczuś i bardzo nie lubię jak mu coś dolega. Proszę ślicznie konkretnie, rzeczowo i "zrozumiale" mnie oświecić, co się mogło wydarzyć, co trzeba zrobić i jakie mogą być tego standardowe-tj. niewyśrubowane uczciwe koszty. Raczej sprawa pilna, bo mam tylko jego
![Szczęśliwy :D]()