Dodge grand caravan 3.8 2006 nie wchodzi na obroty powyżej 3000

01 Paź 2018, 22:36

Witam wszystkich mam duży problem z Dodge grand caravan2006 .Kupiłem go niedawno wszystko mechanik powymienial od olejòw po konserwację nagle autem nie mogłem dojechać do domu komputer wskazał na sondy lambda tylnia wymieniona przednia po sprawdzeniu na kròtko grzeje a podłączona normalnie nie dochodzi do niej prąd mechanicy się produkują ale nikt nie chce rozgrzebywać całej instalacji nie mając schematu .Błagam może ktoś posiada schemacik do mojego autka Dodge grand caravani3.8 2006 po kombinowaniu trzytygodniowym Dodge jedzie ale nie wchodzi na wyższe obroty niż 3000. Z tym sie wiąże wiąże oczywiście wysokie spalanie bo pokazuje masakrę 60 42 litry i tak na przemian. jutro ma mechanik wymienić jeszcze czujnik map ale nie wiem czy to pomoże . Błagam o ten schemat pomòżcie i jakąś mądrą diagnozę bo bardzo mi to auto potrzebne.
Ostatnio podbity przez adrazek76, 01 Paź 2018, 22:36
adrazek76
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Tundra i Sequoia TRD Sport oraz RAV4 Adventure
    Na targach w Chicago Toyota zaprezentowała swoją ofertę dla rodzin lubiących aktywnie spędzać czas. Pick-up Tundra i pełnowymiarowy SUV Sequoia otrzymały pakiet TRD Sport. Nową wersję o nazwie Adventure otrzymał także RAV4. ...