30 Gru 2014, 20:22
budżet to tak mniej więcej 10000 może być tańszy, może być kilka tysięcy droższy,
przebywanie: Stolica oraz północno-wschodnie mazowsze, ale na razie oferty interesują mnie z całej polski,
użytkowanie: stolica - pora nocna, auto praktycznie całą noc jeździ, robi duże przebiegi, wozi ludzi, co najmniej jakiś chociaż segment B też od biedy by się nadał, może ibiza? czyli wszystko oprócz najmniejszych aut miejskich
Własne potrzeby to coś z XXI wieku (najlepiej 2005) jak da radę, nie wymagam ale gdyby auto było bogato wyposażone, lub miało jasne wnetrze, a już wogóle amerykańską wersję to bym chetnie nad tym myślał (przerabiałem ten temat i części zarówno mechaniczne jak i blacharskie dostaję w normalnej cenie) do VW'ów z lat 90
Fajnie by tu pasowała Bora ale jest droga dosyć jak na swoje roczniki, nowszy model z dobrym silnikiem zaczyna się od 20000zł więc nie zdążę uzbierać. Co natomiast powiecie o Dodge Neon? Ktoś wie czy silnik tam jest może w jakimś europejskim oplu? Czy zwykłe części jak zawieszenie hamulce itd dostanę w normalnej cenie? Rozrząd może być droższy aby takie zwykłe części były ok. Auto musi też lubić gaz sekwencyjny, to chyba tyle, myślałem też ile by wytrzymał zawieszeniowo passat B5 lift bo na warszawie są już dosyć niezłe drogi no i jak ogólnie by to znosił Mercedes W210 lift, czy coś tam poważnego się sypie.
Podusmowując - najlepiej coś z XXI wieku do kilkunastu tysięcy lubiący sekwencje No i coś o tym Dodge napiszcie, bo wydaje mi się że to dobry wóz np taki 2.0 i jak z częściami czy są drogie