Domowa myjka...

18 Gru 2011, 22:42

Witam, jako że jestem nowy i w złym dziale zrobiłem temat to proszę o przeniesienie w odpowiedni dział. Dzięki.
A więc, dziś tak sobie przeglądałem aukcje ze sprzętem do domowej myjki. Trafiłem na coś takiego:
Odkurzacz uniwersalny
Zastosowanie: odkurzanie tapicerki + pranie tapicerki (wciąganie wody)
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Myjka ciśnieniowa:
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

W zestawie domowej myjki używam: gąbka + wiadro (hah wiadomo, żeby nie było że zapomniałem xD) + ręcznik = najlepsze rozwiązanie.

I teraz pytanie, czy wyżej podany odkurzacz i myjka ciśnieniowa jak na domowe użycie byłyby dobre?
Mycie wężem zajmuje dużo czasu, do tego ciśnienie bardzo słabe...a takim Karcherem to pach pach, parę minut i gotowe, a domowego odkurzacza mi szkoda, niedawno kupiony, no i ciężki (ok 10 KG). Co Wy na to?
Chciałbym na wiosnę już mieć taki sprzęcik bo tego mi brakuje :)
pyczek
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 05 1987
Auto: brak

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największy na świecie salon Audi w Dubaju
    Nowy salon Audi doskonale wpisuje się w obraz Dubaju - miasta rekordów. Niedawno odbyło się tu uroczyste otwarcie największego na świecie showroomu marki z czterema ringami. Uroczystość uświetnił występ amerykańskiej ...