REKLAMA
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie i ciepło
Mam sprawę.. Otóż... Proszę Was byście pomogli mi wybrać najlepsze auto
Samochód przeznaczony ma być do dojeżdżania na treningi... 60 km od mojego miasta.. Czyli tam i spowrotem to 120km dziennie a dojeżdżać mam 3- 4 razy w tygodniu ...
Przeznaczona kwota na autko to jakieś 13 tysięcy złotych
I wiecie co?? Już milion modeli obejrzałam... Patrzyłam na aukcję.. No w salonach na używane... I stwierdziłam że jednak najlepszym rozwiązaniem będzie zwrócenie się o pomoc do ludzi doświadczonych, zaufanych i profesjonalistów
Było sporo myśli o Skodzie Felicji... W silniczku 1.3 albo 1.6 ale mama w domu niezadowolona jakoś... Był pomysł na Opla Astrę Był pomysł na Volswagena Polo tak najdalej od 96 roku z przebiegiem niedużym.. No ba sami wiecie że ja też troszkę tych kilometrów natrzaskam ... Więc tak do 120 tys przebiegu... Koniecznie musi być autko 4-5 drzwiowe... TO bez dyskusji... Hmm.. fajnie jakby było w Dieslu... Ale różnie to bywa.. Autko żeby było przestrzenne tak w miarę... Kurcze i mało psujące się ehh.. Bo już miałam jedno ehh I co ?? Pierwszy samochód kupiony na giełdzie a mianowicie Hyuindai LAntra w silniczku 1.6 1993r. ehh... Pół roku i silnik do remotu.. auto było przed moim kupnem było ostro walnięte... Szyba zgrzewana.. i to tak zgrzana że przeciekała ;/ Ehh noi zanim zaczęłam jeżdzić to wpakowałam w niego 2500 zł na zawieszenie na nowy akumu na elektryka na wymianę płynów oleji i paska rozrządu który właśnie spowodował taką awarię... I podczas drogi na trening pękł... I już teraz lipa...
Dlatego potrzebuję szybko pomocy.. Jakie autko?? Za kwotę tak do 13 tys zł
Proszę pomóżcie mi
I doradzcie ...
Liczę na Was:)