Dostawczak za 6-7 tysięcy

30 Gru 2009, 20:42

Witam kwestia jest prosta. Chodzi o samochód dostawczy wielkości zwykłego nieprzedłużanego transita/lublina. Budżet max 7 tysięcy, zasilany ON/LPG do małej firmy, jako auto do pracy, przebiegi roczne ok 10-13 tys km.
p.s auto nie jest dla mnie a dla znajomego rodziny, który uważa że najlepszy będzie lublin ale ja mam co do tego wątpliwości i chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat ponieważ wspólnie zastanawiamy się nad autem. Z góry dzięki.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

30 Gru 2009, 21:42

No w tej cenie to tylko Lublin,no chyba ze Transit ze starszych wersji albo stary Mercedes 207.Ewentualnie jeszcze cos takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Gru 2009, 22:19

Stare Ducato też nie jest najgorsze ale lepiej pozostac przy prostaku Lublinie.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do jazdy?
    Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...
    Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu
    Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...