REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Owszem,ten,jak Ty to określiłeś "szczeniak" wyrażał się na forum w sposób bardzo obraźliwy,za co dostał ostrzeżenie.soleQ napisał(a):Otóż dziś w dziale Jakie kupić auto napisał pewien szczeniak więc 3 użytkowników zwróciło mu uwagę(Ja,Czerpach,Fire Crow)...Nagle na dział weszła Pani Mod. Kasik i usunęła nasze posty jak gdyby nigdy nic rozumiem jakby usuneła jego post ale czemu nasze.Dochodze do wniosku ,że następnym razem nie moge nikomu zwrócić uwagi na forum dotycząca przekleństw oraz stylu wypowiedzi
Owszem,czerepach dostał dzisiaj 3 ostrzeżenia,ale nie za zwrócenie uwagi temu,jak Ty to okresliłeś "szczeniakowi",ale za notoryczne pisanie nie na temat: kupuje-auto-vt3355.htmsoleQ napisał(a):(Użytkownik czerpach został obrażony ale odpowiedział na to spokojnie i dostał za to trzy warny czy to jakiś kaprys naszej Pani Moderator?)
Podaj mi linka,to napewno coś z tym zrobię.soleQ napisał(a):...Jak zaczynałem pisać na forum mój styl wymowy pozostawiał wiele do życzenia użytkownicy poprawiali mnie i jakoś niegdy ich posty nie wylodowywały w dziale śmietnik.
Otrzymałam priva,więc na priva odpisałam i teraz nie rozumiem tego rozgoryczenia.soleQ napisał(a):Sytuacja jest conajmniej dziwna ,napisałem już do Pani Mod. Kasik prywatną wiadomość ,ale będac na forum nie raczyła odpisać.
Co do czerepacha-to długa historia,gdybyś był dłużej na forum,wiedziałbyś,o co chodzi.soleQ napisał(a):Co ciekawe odpowiedź do oszczerstw przeciw czerpachowi napisałem podobnie jak czerpach i nie dostałem żadnego warna czyżby miss click Pani Mod.?
O tym,czy wróci na swoje miejsce,to już admin zadecyduje.soleQ napisał(a):Prosiłbym o jak najszybsze rozwikłanie sytuacji i skierowanie postu spowortem gdzie jego miejsce miejsce ...
soleQ napisał(a):I jeszcze ostatnia ciekawostka na tytule tych 3 postów w śmietniku było napisane Spam ,lekka sugiestia do Pani Kasik ,aby dowiedziała się co to słowo znaczy....
Dlaczego miałabym za ten post dać ostrzeżenie? Przecież w tym poście nie ubliżasz nikomu i nie piszesz nie na temat.soleQ napisał(a):P.S Ciekawe czy pani Moderator da mi za ten post 3 warny lub bana tak jak panu czerpachowi...
soleQ napisał(a):Hmm.. No to nic dzieki na przyszłość będę wiedział ,żeby niezwracać uwagi komuś kto nieumie poprawnie ułożyć zdania ,i nie pisze polskich znaków ...
soleQ napisał(a):To tak jakby ktoś zrobił temat Seat Cordoba jaki mam dać do niego spojler...A jak ktoś mu już odpowiedział to zapytał się czy licznik jest podłączony do prądnicy ,czy za takie coś też jest warn?
czerepach napisał(a): Fire Crow: Ty widzisz to, co ja??? Ale nam się bobasek rozpieszczony trafił?!
[/quote]ArteK napisał(a):
Odpowiedź oczywiście nie na temat, ale myślę że zwrócenie uwagi na to w kolejnym poście by pomogło i skierowało dalszą rozmowę na dobry tor.