Hej. Już kilka razy natknąłem się na takie samochody [link do mobile.de wygasł]. Nie śmiejcie się że tego nie wiem ale powiedzcie dla poszerzenia mojej wiedzy ,,DO CZEGO MOŻE SŁUŻYĆ JESZCZE TAKIE AUTO"
Jak widzisz w ogłoszeniu - ważną informacją jest to że mówią po polsku. W sumie to sprzedawane są dokumenty i numer VIN auta powinieneś dokończyć sobie do jakich celów.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Kompleksowa modernizacja jednostek napędowych u Opla W latach 2012–2016 Opel wprowadzi trzy nowe rodziny silników i trzynaście nowych jednostek, co jest związane z odnowieniem oferty w tej dziedzinie w 80%. W tym samym okresie firma zaprezentuje również ...
Heh no jakby już na pompie zrobić swap to chyba niemieccy inżynierowie by nie wierzyli w takie cudo. Można by go spokojnie wstawić na wystawę w Ingolstadt.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Ja tam bym wymieniał na 1.9 TDI, ewentualnie na silnik NIE-VAGa, np. 2.2 CDTI z Hondy Accord lub 1.9/2.4 JTD- ale pewnie głupot nawypisywałem, bo moja wiedza w dziedzinie swapów silnika jest praktycznie zerowa
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.