Siema, często ostatnio przeglądam wasze forum ale chyba najwyższa pora wrzucić coś od siebie
Ostatnio jak przeglądałem neta natknąłem się na oto taką rodzynkę
Gość chyba nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. Jak cała kategoria o motoryzacji jakoś się trzyma się kupy na tej stronie, to po prostu ten... "K. K" jest mistrzem kretynizmu. Co robić gdy żona każe kupić ci kombi i chcesz nim driftować? Z PEWNOŚCIĄ kupię Galanta. Może gdybym miał pieniądze na przeróbki jak na filmiku... ale wtedy bym po prostu kupił Silvie. Wiem, że to kwestia gustu, ale... nawet nie wiem jak to skomentować. A słowo "hatchbak" mnie po prostu urzekło
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Samo auto w sobie jest git. Ale no gość, który w dodatku nie ma auta i uważa że Favoritka (w komentarzach) to auto wyobcowane i rzadko spotykane, po prostu rozwala system
Hybrydowa klasa luksusowa – przegląd rynku premium Samochody hybrydowe zyskują coraz większą popularność, a marki premium bynajmniej nie pozostają tu wyjątkiem. W ofercie tego segmentu z roku na rok pojawia się coraz więcej modeli z napędem hybrydowym. Rynek samochodów ...
Dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu? Zainwestowanie w tuning samochodu może mieć wiele korzyści i może być ciekawym doświadczeniem dla miłośników motoryzacji. Poniżej przedstawiam kilka argumentów, dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu: ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.