Serdeczne dzięki za odpowiedź - Prawdę mówiąc z tego co podałeś, jedynie co zwróciło moją uwagę to Ta Kia i Astra.
Co do tego Tico w gazie - Tico w gazie to dobry pomysł? To bardzo małe autko, z małym silnikiem do tego zagazowane, pewnie ledwo co się odbija to od drogi - Jeśli miałbym kupić takie małe auto pokroju CC, Tico czy Seicento to raczej tylko i wyłącznie benzyne, bo w takiej małej pojemności gaz raczej moim zdaniem nie jest potrzebny jak dla mnie.
Co do Vectry - Faktycznie może być ciężko i raczej sobie to odpuszczę chyba że znajdę na prawde dobry model ze znanego żródła wtedy mógłbym coś pomyśleć.
Co do Lanosa - Jakich silników najlepiej wypatrywać z gazem? Które najlepiej znoszą gaz? Od siebie jeszcze w oko mi wpadło:
Astra -
[link do oferty na Olx wygasł]Kolejna Astra
[link do oferty na Olx wygasł]Megane -
[link do oferty na Olx wygasł]Megane -
[link do oferty na Olx wygasł]Myślisz że warto się którymś z tych zainteresować?
Chciałbym powoli zacząć dzwonić do ludzi i udawać się na osobiste oględziny, dodam że w niedziele jeszcze poświęcę chwile czasu i udam się na tą giełdę samochodową do Łodzi. ( Wiem że na giełdzie sami handlarze, ale może trafi się coś ciekawego, zawsze jakaś nadzieja jest
![Szczęśliwy :D]()
)