Drugie auto do ~2000

03 Maj 2020, 21:32

Mój pierwszy samochód polo 6n1 1.0 50 km totalny golas nauczył mnie jeździć, teraz pora na coś innego mocniejszego :) Mam do wydania 2000, max. 2500 zł jeśli będzie warte dołożenia. Interesuje mnie tylko hatchback 5D lub sedan tylko i wyłącznie z LPG. Super jakby posiadał też wspomaganie, ABS i centralny zamek. Jedyne co mi wpadło w oko to ta 406-ka [link do oferty na Olx wygasł] jestem umówiony na oględziny jutro wieczorem, jeszcze wpadł mi w oko ten golf [link do oferty na Olx wygasł] Lokalizacja Kostrzyn Wlkp +/- 75 km
vred
Nowicjusz

03 Maj 2020, 22:21

W tej kasie to raczej Golf III a nie IV
Poza tym Golf IV z 1,4 to żółw więc przesiadka " na coś mocniejszego" raczej bardzo umowna.
Peugot może być zgnity.
Nie poszalejesz w tej kwocie, zastanów sie czy nie lepiej dołożyć, bo masz auto mające wartość podobną i szukasz kolejnego? :cry:

Spójrz może na Peugota ale 206...
Golf III, Lanos, Punto, Felicja te auta może znajdziesz w tej kasie.
Bartolekk
Aktywny

Prawo jazdy: 15 10 2000
Przebieg/rok: 24tys. km
Auto: Fiat Bravo sport
Silnik: Tjet 150
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

03 Maj 2020, 22:34

Pewnie że ma rdzę, nie szukam konkretnych aut za tą cenę tylko to co jest najbliżej w dobrym stanie - ma przejezdzic kilka miesięcy maksymalnie do końca przeglądu Niestety polo już nie ma bo się wczoraj spaliła. Wysyłam konkretne zdjęcia rdzy, aktualnie stoi na 14 zimowych
vred
Nowicjusz

04 Maj 2020, 00:46

Mam pod nosem [link do oferty na Olx wygasł] i
[link do oferty na Olx wygasł] czyżby auto idealne pode mnie?
vred
Nowicjusz

04 Maj 2020, 17:25

Auta z gazem w tej cenie jak są w spoko stanie to szybko schodzą nawet tego samego dnia a 406 dalej wisi i nic?
Vectra nieaktualna i była od handlarza..
Volvo to dobry ulep do tego polift..

Ze świeżych ogłoszeń tylko to wygląda w miarę sensownie i jest nawet klima tylko pewnie "do nabicia".
[link do oferty na Olx wygasł]
Jeszcze druga Astra i w tym samym mieście i też z klimą.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kręcony licznik - auto sprzedawane w Niemczech...
    Opiszemy Wam historie która ostatnio nas spotkała. Zgłosił się do nas z klient z prośba o kontakt w Niemczech w sprawie jednego auta - chodzi dokładnie o Golfa VI. Napisaliśmy do niemieckiego właściciela z prośbą o ...