witam wszystkich mam takie pytanie czy moze ktos wie ile kosztuja drzwi otwierane do gory zamierzam sobie kupic bmw e 36 coupe i chcial bym troche zaszalec i wlozyc takie drzwi??
chłopie jak taki obeznany jesteś to po co piszesz? za 1100zł to nie ma nic dobrego i tyle, będa luzy i problem z montażem a do takiego samochodu to w ogóle nie ma co inwestować za wiele
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Autobusy piętrowe Dwa pokłady w autobusie oznaczają większą pojemność pasażerską, co przekłada się na większy zysk przewoźnika. Autobusy piętrowe mogą swobodnie manewrować w ciasnych uliczkach miast, gdzie wjazd zabierającym niewiele więcej ...
jak mają 2 lata gwarancji to nie zbaczy że si dobrze otwierja tylko że sie 2 lata nie psują ( w teori ) nie wiem czy zamki mogą zostać te same nawet 100 różnych drobiazgów będziesz musiał wymienić no i byle kto ci tego nie zrobi, jeśli kupisz te zawisy za 1000 to myślę że w 3500 sie wyrobisz
no ok gwarancja ale jezeli typ zrobi to pozadnie to i pozadnie bedzie dzialac .Zamki przeciez moga byc te same przeciez i tak drzwi beda na poczatku delikatnie sie odchylaly a pozniej do gory a jezeli chodzi ci o te 100 drobiazgo przeciez do zaontoania sa tylko 2 zawiasy pare srubek i 2 silowniczki
HE HE każdy myśli że to tylko zawiasy i parę śrubek Drzwi mogą się za mało odsuwać na te standardowe zamki. nie wiem no pomysł może i nie głupi może i na wiosnę do swojego założę tylko że ja sobie sam zamontuję
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.