Wie ktoś może czy drzwi przednie prawe do peugeota 206 z rocznika 2001 są takie same u wersji 5d i u 3d, czy się różnią? Potrzebuje wymienić jednak najwiecej ofert jest z wersji 3d a sprzedawcy nie wiedza czy bedą pasować. Z góry dziekuje za pomoc
A z którego roku masz do kupna to drzwi? Chodzi mi o wersję i model rocznikowy,akurat cna co dzień zajmujemy się częściami do aut francuskich więc możemy pomóc.
Podłącze się do tematu, Salko ja mam problem tez z drzwiami w 206 a mianowicie przy otwieraniu zawiasz zawsze strzela. Jest jakaś możliwość jego wymiany?
Angelika24 napisał(a): drzwi przednie prawe do peugeota 206 z rocznika 2001 są takie same u wersji 5d i u 3d, czy się różnią?
Z reguły samochody 3d mają dłuższe drzwi które ułatwiają wsiadanie na tylne siedzenie i w tym przypadku jest tak samo. Odpowiedź jest prosta i nie polecam kupowania takich drzwi od kogoś kto nie wie czym różnią się drzwi z modelu 3d od modelu 5d.
Skrzynia manualna czy automatyczna – które rozwiązanie wybrać? Obecnie na rynku pojawia się coraz więcej pojazdów z automatyczną skrzynią biegów. Niektórzy kierowcy jednak wciąż nie są do nich do końca przekonani i wybierają ręczne przekładnie. Które rozwiązanie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.