Duże Kombi do 50tys

13 Sty 2024, 07:46

Witam
Potrzebuję duże Kombi ze względu na sprzęt do windsurfingu jaki będę nim woził no i wiadomo czasem wypad z rodzinką. Zastanawia mnie czy wejdzie deska 240cm do środka po złożeniu tylnych foteli ale będę to sprawdzał. Auto ekonomiczne 2.0 diesel, automat. Myślałem nad mondeo Passat lub 508. Rok od 2014. W ostateczności mogę zwiększyć budżet do 60tys. Polećcie proszę co wybrać. Przesiadka z e90 więc fajnie by było gdyby auto też się dobrze prowadziło
ProcederZ
Obserwowany

13 Sty 2024, 21:56

ProcederZ napisał(a):Zastanawia mnie czy wejdzie deska 240cm do środka po złożeniu tylnych foteli ale będę to sprawdzał.
Z tego co wiem chyba w żadnym z obecnych na rynku samochodów w wersji kombi nie znajdziesz tyle miejsca. Nawet w VANach tych dużych będzie problem i tam trzeba by było taka deskę wkładać po skosie :wink:
Zobacz jeszcze na Superba. Co do silnika to zależy w jakich warunkach będziesz jeździł chyba że nie bierzesz nic innego pod uwagę oprócz diesla.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Różnorodne wersje Golfa na przestrzeni lat
    Debiut Volkswagena Golfa pierwszej generacji w 1974 roku okazał się początkiem imponujących historii pełnej sukcesów. Od tego czasu wyprodukowano ponad 33 miliony egzemplarzy tego modelu. Na szczególne podkreślenie ...
    Jak sprawdzić normę emisji spalin?
    Jak można sprawdzić normę emisji spalin EURO? Nie widzę takiej informacji w dowodzie rejestracyjnym, ani karcie pojazdu. Są jakieś strony, gdzie można byłoby to sprawdzić np. po nr VIN?