Duże Kombi do 50tys

13 Sty 2024, 07:46

Witam
Potrzebuję duże Kombi ze względu na sprzęt do windsurfingu jaki będę nim woził no i wiadomo czasem wypad z rodzinką. Zastanawia mnie czy wejdzie deska 240cm do środka po złożeniu tylnych foteli ale będę to sprawdzał. Auto ekonomiczne 2.0 diesel, automat. Myślałem nad mondeo Passat lub 508. Rok od 2014. W ostateczności mogę zwiększyć budżet do 60tys. Polećcie proszę co wybrać. Przesiadka z e90 więc fajnie by było gdyby auto też się dobrze prowadziło
ProcederZ
Obserwowany

13 Sty 2024, 21:56

ProcederZ napisał(a):Zastanawia mnie czy wejdzie deska 240cm do środka po złożeniu tylnych foteli ale będę to sprawdzał.
Z tego co wiem chyba w żadnym z obecnych na rynku samochodów w wersji kombi nie znajdziesz tyle miejsca. Nawet w VANach tych dużych będzie problem i tam trzeba by było taka deskę wkładać po skosie :wink:
Zobacz jeszcze na Superba. Co do silnika to zależy w jakich warunkach będziesz jeździł chyba że nie bierzesz nic innego pod uwagę oprócz diesla.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bulli Summer Festival w Wolfsburgu - polscy fani
    Z okazji 70 lat modelu T w Wolfsburgu, w parku Allerpark, oddalonym niecałe półtora kilometra od samego Autostadt, w dniach od 3 do 6 sierpnia odbył się Bulli Summer Festival. Tereny parku przeistoczone zostały w ogromną ...