REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zobacz, myślałem że wrzuciłeś tylko sprowadzone bo lepiej na zdjęciach wyglądają.Pablito98 napisał(a):Mówisz że nie warto się nimi zajmować? W okolicach Żyrardowa są 3, myślałem żeby przejechać się jutro i zobaczyć je wszystkie.
Specjalnie nie szukałem takich, po prostu temat mnie zbił z tropu. Było kilka Corolli ale stwierdziłem że będą małe. Powiedz mi w jakiej odległości od Wawy mam szukać. Teraz wrzuciłem filtr +/- 25km. Mogę poszukać w obrębie 50 lub 100.Pablito98 napisał(a):Ogólnie planowałem raczej auto spoza grona ulubionych marek polaków - można w tych samych pieniądzach kupić coś kilka lat młodszego. Na "prestiżu" mi nie zależy
Lagunę sobie odpuść. Dużo lepszy będzie wspomniany 406, tylko że te auta sprzedają się bardzo szybko. C5 zależy jak utrzymana, z pewną historią można się zainteresować choć w pierwszych rocznikach elektronika żyła własnym życiem. A co z Xsarą z końca produkcji. Do 03 roku klepana.Pablito98 napisał(a):Co myślicie o Lagunie II przed fl i Citroenie C5? Królowa lawet rzeczywiście nią jest?