budżet około 40 tysięcy
rejon woj.mazowieckie natomiast jak będzie trzeba to na drugi koniec Polski jestem w stanie pojechać
![Uśmiechnięty :)]()
auto głównie po mieście natomiast raz na miesiąc robimy wyjazd na dystans 600km oraz często na mazury , grzyby , łowienie ryb (nierówne tereny) te nierówności są przez co prawda 2km ale niski samochód nie ma szans tam wjechać po prostu mamy domek na mazurach w lesie super sprawa
Wymagania to duży bagażnik , ogólnie "większy" niż nissan quashkai , klimatyzacja , skrzynia manualna , najlepiej benzyna
nissan który posiadamy jest z roku 2012 (4 lata , błąd bo napisałem 3 ) 60,000km przebiegu , jeździła nim głownie kobieta do pracy , po mieście na zakupy , osoba nie paląca , pierwszy właściciel , samochód kupiony w salonie , silnik 1.6 benzynka , kolor brązowy ,posiada czujniki ,abs , elektryczne szyby , isofix , klimatyzacja , to bym wybrany model z full opcją tempomap , bluetooth , czujniki deszczu itd.
Kobieta nim jeździła do pracy po dosyć prostej drodze bo ok.20km prostej drogi , już ponad rok nie pracuje więc tak gdzieś po bułki podjechać , zakupy , teściów raz na miesiąc odwiedzić ,też dobra trasa
![Uśmiechnięty :)]()
jak dla mnie samochód super tylko ZA MAŁY , inaczej byśmy nie kombinowali
wyceniam go na 40tyś i szukam samochodu za 40tyś
plus/minus 5tyś może być tańszy/droższy
Poszukujemy samochód rodzinny , pojemny , bezpieczny