Witam wszystkim przymierzam się do kupna dużego sedan to moje kryteria: - silnik do 2.0 - paliwo Benzyna lub Diesel - spalanie do 9-10l na 100km - duży w środku aby można było podróżować wygodnie w 4 osoby - mało awaryjny - niezbyt drogi w eksploatacji Zastanawiałem się nad : Mercedesem w124 oraz BMW e34 z powodu ich opini o bezawaryjności i obszernym wnętrzu. Proszę o wasze propozycje auta.
No to jak wolisz starsze autka to ja bym ci jeszcze do tego dożucił a6 c4,a z tych dwóch to bym chyba wybrał merca,naprawdę wygodne auto i do tego wcale nie drogie w eksploatacji,tylko jeżeli chciałbys kiedys zakładac LPG to niestety merc odpada
No to z tych to wybrał bym audi w benzynie,z takimi silnikami auto naprawdę dobre,do tego ocynkowane,i ładne Potem bmw albo mondeo (chociaż korozja w aucie za 20tys może byc irytująca).
Ford Mondeo III to dobry wybór,przestronne i wygodne wnętrze,a do tego spalanie w normie-zależy o jakim silniku oczywiście mówimy. Audi w benzynie? też fajne,ale a6 bedzie jak karawan a nie sedan.
Czym są masy czynne w akumulatorze? Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...
Jesień na drodze - niskie temperatury, mgły, deszcz, liście, błoto Niskie temperatury, mgły, opady atmosferyczne, liście, błoto – wszystko to sprawia, że ulice stają się niebezpiecznie śliskie i wydłuża się droga hamowania. Warto pamiętać, iż w deszczową pogodę należy zachować odpowiednią ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.