Duży Suv do 140000 zł

31 Paź 2019, 18:09

Witam
Zbliża się moment zmiany auta. Obecnie jeżdżę Audi A6 C7. Poszukuję samochodu typu suv. Większość życia jeździłem niemieckimi autami, ale jestem otwarty na każdą markę. Poszukuję dużego auta, mam 192cm wzrostu. Samochód musi być wygodny przy dłuższych trasach oraz w miarę dynamiczny. Wpadł mi w oko volvo xc90 II, dynamika i wygoda jest super, ale cena trochę wysoka. Poszukuję czegoś od 2015 w górę.
Pozdrawiam
johntailor
Nowicjusz

Auto: Audi a6 c7
Silnik: 2.0tdi 177KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

31 Paź 2019, 20:09

Sprawdź Audi Q7 albo BMW x5
i na rocznik nie patrz bo przy takim budżecie kupno 4 letniego Suva seg. E nie będzie łatwe.
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

31 Paź 2019, 21:08

W razie konieczności coś tam mogę dorzucić. Auto będę kupował w Irlandii bo tu mieszkam, ale max to jest 50000 euro co mogę przeznaczyć na auto.
johntailor
Nowicjusz

Auto: Audi a6 c7
Silnik: 2.0tdi 177KM
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...