Dwa auta do około 40000zł za sztuke.

28 Mar 2013, 12:40

Witam

Bardzo szybko muszę kupić dwa auta. Jeden dla mamy terenowy lub suv, ona sama dobrze nie wie jakie auto chce i zleciła mi to zadanie. Zastanawiam sie nad nissanem Qashqaiem takim z 2008 roku, lub starszym modelem BMW X3 Z 2005 roku. Tylko te starsze modele BMW, mają stare silniki i domyślam się, że bardzo dużo palą. Czy istnieją jeszcze jakieś w miarę porządne auta terenowe za tak niską kwotę ?

Na drugie auto również mogę przeznaczyć do 40000zł. Zastanawiam się nad Mitsubishi Lancerem z 2010 roku, hondą Civic VIII s type, lub Starszy model BMW 3, ( 2006 rok + ) lub BMW serii 1, ale one chyba są troszke za małe. Do głowy przychodziły mi również Audi a4 z 2007roku lub dużo nowsze Passaty. Jest tyle fajnych samochódów a ja mam zupełną pustke w głowie. Liczę na waszą pomoc ;)

Pozdrawiam
Gontar
Nowicjusz

Auto: Daewoo Matiz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pojazdy wojskowe MAN i STAR
    MAN Nutzfahrzeuge często przewija się w kontekście rozmów o pojazdach wojskowych. Powodem jest to, że od dawna samochody ciężarowe tej marki znajdują się w ofercie dla naszej armii, a niektóre modele są w eksploatacji. ...