Dwa Fiaty 126 p

15 Sie 2010, 13:30

Witam

Pisze na tym forum po raz pierwszy.

Mój problem polega na tym ze posiadam Fiata 126 p i stan karoserii jest krytyczny wiec wpadłem na taki pomysł żeby kupić drugiego Fiata 126 p bez silnika tylko sama kabinę z podwoziem. I teraz moje pytanie brzmi:

Czy da radę tak zrobić w WK że tablice rejestracyjne wraz dowodem,ubezpieczeniem i przeglądem przejdą na tamtego,a tą starą karoserie wyrejestrować

Da się coś takiego zrobić ??? ???
Proszę o Pomoc
flask
Nowicjusz

Miejscowość: njnnnjnj

15 Sie 2010, 17:43

flask napisał(a):Da się coś takiego zrobić ??? ???

Tego to dokładnie Ci nie powiem gdyz podczas pracy na SKP z takim tematem nie miałem do czynienia.Myśle ze jedynie wizyta w WK moze wszystko wyjaśnic w tym temacie.Nadwozie samochodu jak wiadomo posiada nr.a więc musisz mieć na to fakturę zakupu,umowe kupna-sprzedazy/dokladnie napisać-NADWOZIE/..
flask napisał(a):Czy da radę tak zrobić w WK że tablice rejestracyjne wraz dowodem,ubezpieczeniem i przeglądem przejdą na tamtego,

OC nie ma problemu-zglosisz jedynie zmianę nr.vin. i po problemie
TR-tak
DR-do wymiany/zalezy wszystko od WK/... :?: :?:
OBT-myslę ze jednak będziesz musial zrobić i WK da Ci na to skierowanie/zmiana nr.vin./.... :!: :!: :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

15 Sie 2010, 21:50

aha no dobra jutro się wszystkiego dowiem dokładnie. Dzięki Bardzo za informacje
flask
Nowicjusz

Miejscowość: njnnnjnj
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[D] BMW 320i e46 / Lexus IS 200 / Mercedes C200 W203
    Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody z segmentu D - nadwozie sedan - napęd na tylne koła - silniki benzynowe do 2l o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - rok produkcji modeli ok. 2000r. Wytypowane modele ...
    Eco driving w zimie, kiedy za oknem trzyma mróz
    Jak być eco, kiedy za oknem mróz? Dzięki utrwalaniu odpowiednich nawyków z każdą kolejną zimą zauważymy coraz większą różnicę w portfelu. Eco driving to styl jazdy, który możemy wykorzystywać niezależnie ...