Dwa niebanalne auta do 20k, które wybrać??

28 Sty 2008, 16:46

Witam,

Jestem coraz bliższy zakupu auta i stoje przed trudnym wyborem- mianowicie: Na placu boju pozostaly dwa auta

Fiat Coupe z silnikiem 2.0 20VT oraz jakze inny Merc W126 Sec 560. I tu pytanie do uzytkownikow, co mozecie powiedziec o tych maszynach??Jak one sie sprawuja??Ja juz naprawde swiruję bo nie moge sie zdecydowac, obydwa sa piekne i niepowtarzalne ale niestety stac mnie tylko na zakup jednego z nich. Prosze pomozcie dokonac mi slusznego wyboru

pozdr
coolmilka
coolmilka
Nowicjusz

29 Sty 2008, 00:45

Wiesz. Szczerze mówiąc to nie wiem kolego, nad czym się zastanawiasz. Nie wiem nie znam Fiata (wiem tylko jak wygląda no i dane z różnych internetowych źródeł) ale nigdy nie miałbym problemu zakupu miedzy Mercedesem a Fiatem (niezależnie od modelu) mercedes to mercedes, wygodny, niezawodny, bezawaryjny. Co do fiata to pewnie bedzie duzo z nim problemów (zresztą wiadomo jakie są opinie ludzi) no i jeszcze blacha. W mercedesie 0 rdzy po wielu wielu latach (moj tato jezdzil dlugo w123 z 84') a fiat zaraz bedzie gnić. poza tym zalezy czy wolisz duże czy małe wozidełko bardziej. czy jezdzisz sam, czy z ukochana, czy masz jeszcze rodzine....jak dla mnie prestiż i wygoda wygrywa i brałbym tylko i wyłacznie auto z gwiazdą :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat 500 - samochód do miasta
    Włoska propozycja ma w 2019 roku ponad 13-procentowy udział w rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 roku zarejestrowano 756 samochodów. Fiat 500 to odpowiedź na potrzeby osób poszukujących aut, które wyróżniają ...