Dylemacik... Proszę o poradę

15 Wrz 2008, 18:11

Rozumiem, że za wszelką cenę starasz się jej opchnąć opinie społeczną dresów, ale jej takie auto nie jest do niczego potrzebne ;)
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

15 Wrz 2008, 18:18

Po prosu uważam, że jak ktoś pokonuje ponad 1000km miesięcznie, z czego 80% w trasie to diesel jest mile widziany. Ale niech kupi jednak forda fieste w benzynie, bo przecież KAŻDY kierowca TDI to dresiarz. :roll:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

15 Wrz 2008, 18:23

A francuzy to całkowity szmelc ;)
I koreańce :oops:
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

15 Wrz 2008, 19:14

spokój proszę. nie zachowujcie się jak przekupy co zawsze musi być ich słowo ostatnie :wink:
wdz_ nie ma i nie chciałbym, żeby ktoś zaczął zachowywać się podobnie do niego.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

15 Wrz 2008, 20:08

oj teraz to już sama nie wiem... co wybrać.... Jestem młodym kierowcą (mam prawko od miesiąca :D) i chcę kupić sobie pierwsze autko żeby można nim pojeździć troszkę... a pomysłów jaki ma być było już dużo... ostatecznie zatrzymało się na fiesta kontra polo... mam nadzieję że wygra lepszy :)

Dzięki wszystkim za porady :)
groszek.justyna
Nowicjusz

Miejscowość: Płock

15 Wrz 2008, 20:41

Oba powinny spełnić postawione kryteria, ja bym się skłaniał minimalnie ku VW. Do usług na przyszłość, obyś była zadowolona z samochodu.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimowe podjazdy - czy są one trudne do pokonania?
    Zimą nie trzeba wyjeżdżać w góry, by doświadczyć problemów z pokonaniem stromego wzniesienia. Już oblodzony czy zaśnieżony wyjazd z garażu podziemnego może okazać się wyzwaniem. Jak sobie z nim poradzić? Intensywne ...